Jump to content

Moto Zajednica

Garmin uputstvo za upotrebu

Recommended Posts

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Iskljucivo zarad off road voznje, kupio sam GARMIN, eTrex, VistaC....e sad, nemam pojma da ga koristim, ni da snimim track log , a ni da ubacim tudji track u njega.

Znam da mi treba google earth i jos nesto..pa prebacim i zapamtim i .... nemam pojma.

Ae dajte mi neko uputstvo ili link ka istom , ili smernicu , ako je na forumu vec pricano o tome...ali treba mi ono..prostim recima 1neznam.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova
  • Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići)

Sve radis preko garmin basecamp programa, on povezuje tvoj uredjaj sa kompjuterom. Recimo: nadjes neki dobar tracklog na forumu, skines ga I ubacis u basecamp, pogledas dal valja I da li ces ispraviti nesto I zatim ga prebacis na uredjaj kao rutu, track, ili kao tacke od znacaja. To sad ovako ukratko pisem preko telefona, ja imam e trex 20, vrlo sam zadovoljan radom, ali me malo nervira onaj gumeni dzojstik

• Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova
  • Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići)

Tracklog bi trebao da snima sam automatski cim se upali a ti pregledas u opciji tracklogs. Google earth je odlican za pregled terena I iscrtavanje rute slobodnom rukom, tj. misem. I da, garmin openstreet maps potrazi na internetu, tu su mape celog sveta free.

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Iskljucivo zarad off road voznje, kupio sam GARMIN, eTrex, VistaC....e sad, nemam pojma da ga koristim, ni da snimim track log , a ni da ubacim tudji track u njega.

Znam da mi treba google earth i jos nesto..pa prebacim i zapamtim i .... nemam pojma.

Ae dajte mi neko uputstvo ili link ka istom , ili smernicu , ako je na forumu vec pricano o tome...ali treba mi ono..prostim recima 1neznam.gif

Evo ti za početak link ka Garmin BaseCamp-u:

http://www.garmin.com/en-US/shop/downloads/basecamp

Nemam sada vremena za duže objašnjenje. Čim budem stigao, napisaću nešto. :takoje:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja