VladaSD 2364 Napisano Januar 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Iskljucivo zarad off road voznje, kupio sam GARMIN, eTrex, VistaC....e sad, nemam pojma da ga koristim, ni da snimim track log , a ni da ubacim tudji track u njega. Znam da mi treba google earth i jos nesto..pa prebacim i zapamtim i .... nemam pojma. Ae dajte mi neko uputstvo ili link ka istom , ili smernicu , ako je na forumu vec pricano o tome...ali treba mi ono..prostim recima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 21, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Sve radis preko garmin basecamp programa, on povezuje tvoj uredjaj sa kompjuterom. Recimo: nadjes neki dobar tracklog na forumu, skines ga I ubacis u basecamp, pogledas dal valja I da li ces ispraviti nesto I zatim ga prebacis na uredjaj kao rutu, track, ili kao tacke od znacaja. To sad ovako ukratko pisem preko telefona, ja imam e trex 20, vrlo sam zadovoljan radom, ali me malo nervira onaj gumeni dzojstik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 21, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Tracklog bi trebao da snima sam automatski cim se upali a ti pregledas u opciji tracklogs. Google earth je odlican za pregled terena I iscrtavanje rute slobodnom rukom, tj. misem. I da, garmin openstreet maps potrazi na internetu, tu su mape celog sveta free. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Januar 22, 2015 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Iskljucivo zarad off road voznje, kupio sam GARMIN, eTrex, VistaC....e sad, nemam pojma da ga koristim, ni da snimim track log , a ni da ubacim tudji track u njega. Znam da mi treba google earth i jos nesto..pa prebacim i zapamtim i .... nemam pojma. Ae dajte mi neko uputstvo ili link ka istom , ili smernicu , ako je na forumu vec pricano o tome...ali treba mi ono..prostim recima Evo ti za početak link ka Garmin BaseCamp-u: http://www.garmin.com/en-US/shop/downloads/basecamp Nemam sada vremena za duže objašnjenje. Čim budem stigao, napisaću nešto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...