Peki 1214 Napisano Februar 28, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nas posluzi vreme mislim da bi prvi termin mogao da bude 9.mart ako se slazete.... Prognoza kaže +10 i sunce kroz oblake http://strelac.weather.yubc.net/umbrella/clients/bgd_10days_site_new.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo zapisa od prosle godine... Staza je sigurna, ima izletne zone, brzine nisu velike, grip je dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako nas posluzi vreme mislim da bi prvi termin mogao da bude 9.mart ako se slazete.... Druze Bobane kad si mislio da me obavestis? Opet si hteo da me iznenadis slikama i dozivljajima ali 10 marta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Mart 1, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako nas posluzi vreme mislim da bi prvi termin mogao da bude 9.mart ako se slazete.... Druze Bobane kad si mislio da me obavestis? Opet si hteo da me iznenadis slikama i dozivljajima ali 10 marta. Cim budemo imali siguran datum da ne menjas smene bezveze.... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan e bobane zanima me jel imao tamo neko od vas anti hoping kvacilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan e bobane zanima me jel imao tamo neko od vas anti hoping kvacilo? Nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala na odgovoru danas sam shvatio koliko je to kvacilo zapravo potrebno na sm-u! posto sam imao malo zesci trening i bila jedna kriticna situacija kad mi je zablokira zadnji tocak na kocenju sa nekih 150km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan turista, tj. posmatrač... Ako vrijeme dozvoli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan sta se desava,oce biti nesto od ovoga ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da vrijeme i nece bas posluziti :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da vrijeme i nece bas posluziti :-\ Mislim da će to sudije da nazovu "wet race" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam vreme za nedelju bice ok za voznju! pa bobane ako si u mogucnosti daj mi broj fona pa da se izdogovaramo za voznju! i da ljudi pocnu da se prijavljuju za voznju!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ce bude nesto od toga? Nemojte da javite u zadnji cas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan ja cekam jos uvek odgovor nekih ljudi,koji su izgleda samo bacili varnicu i nestali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam, ali nema izgleda da ce vreme biti OK.... Inace ovo nisam mislio kao jednokratno, nego da pravimo min jedamput mesecno, da se druzimo, vozimo, naucimo ponesto jedni od drugih i zezamo..... Moj tel je 065 867 07 62 Boban MSN rboban@midiodiva.com email rboban@vektor.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce vreme biti ok ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, eto i mene da vas gledam sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ja imam obaveza sutra, tako da bez obzira na vreme.... A i kolega ima problema sa motorom...... Ako budete isli UZIVAJTE.... Ocekujem slike... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ja imam obaveza sutra, tako da bez obzira na vreme.... A i kolega ima problema sa motorom...... Ako budete isli UZIVAJTE.... Ocekujem slike... Pozz Ko vozi sutra na stazi, a ko dolazi da gleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan molim vas da pocnemo sa dogovorima za adu huju za sledecu nedelju,da se do cetvrtka zna tacan datum rog nezvanicnog treninga da bi mogli stazu da organizujemo! bio sam u nedelju na adi huji i pricao sam nesto malo sa vlasnikom oko iznajmljivanja i rekao je nije problem samo da se javimo 3 dana pre termina koji zelimo! zainteresovani vozaci ali samo vozaci! naka polako pocnu sa prijavama u ovoj temi. molio bih i bobana da se oglasi u ovoj temi jer bi mi znacilo njegovo misljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 15. 03 imam neko ucesce u akciji za motocikliste..... a u nedelju obaveza.... Ali mi se cini da je sve upitno i da ce biti lose vreme..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 15. 03 imam neko ucesce u akciji za motocikliste..... a u nedelju obaveza.... Ali mi se cini da je sve upitno i da ce biti lose vreme..... Upravo sam cuo od Djusi_998 da se odlaze za 22. zbog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do 01. u inostranstvu tako da se vidimo tek iza toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan evo ljudi samo da Vam javim da sam ja u nedelju na stazi sigurno,najverovatnije cu biti sam,ali ko hoce neka dodje,dodjite makar da se upoznamo,ja idem da vozim cisto za svoju dusu,malo da dam oduska sebi na sigurnom terenu! nedelja oko 14h sam na stazi pa ko voli nek izvoli! pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan evo ljudi samo da Vam javim da sam ja u nedelju na stazi sigurno,najverovatnije cu biti sam,ali ko hoce neka dodje,dodjite makar da se upoznamo,ja idem da vozim cisto za svoju dusu,malo da dam oduska sebi na sigurnom terenu! nedelja oko 14h sam na stazi pa ko voli nek izvoli! pozzzzz Ako bude iole normalno vreme, dolazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...