Borhez 85 Napisano Januar 10, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi preporuka za second layer.Cene se krecu od 10 pa do preko 100e, voleo bih da cujem prvenstveno licna iskustva, sta nosite ispod jakne u hladnim danima?Da li se isplati kupovina jednog takvog komada odece, koliko je bolji/topliji od civilnog duksa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 22, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ako pod second layer mislis na sloj odece ispod moto opreme onda citaj dalje: Ja nosim obicne termo ulozke ispod pantalona i ispod jakne, a ispod termo ulozka nosim obican, sto kazes, civilni duks ili neki windstoper.. Najniza temperatura po kojoj sam vozio je bila par stepeni iznad 0, doduse voznja je bila od oko 40ak km, brzinom od oko 90km/h Nije mi bilo hladno, ne znam kako bi bilo da sam vozio duze i/ili brze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...