jasminko VIR 1699 Napisano Januar 7, 2015 I N S T R U K T O R, 1241 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nov neotpakovan lanac Zlatni DID 530 ZVM2, onaj najbolji X2 ring, bio je namenjen za R1, dužina L=114. Imam i nov ( neotpakovan) zadnji lančanik za ovakav 530 lanac i ima 45 zuba. Trenutno ne znam koje su cene niti jednog niti drugog, ali bi to recimo menjao za komplet Lanac + lančanici za Afriku 92, a to je lanac 525VM dužine L= 124, prednji 16, zadnji 46 zuba. Slikaću danas i kutiju u kojoj je zapakovano . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1655 Napisano Januar 7, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ajd daj neku cifru...I taj zadnji lacanik isto za r1? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1699 Napisano Januar 7, 2015 I N S T R U K T O R, 1241 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Lanac, kao i lančanik, mogu za razne motore, npr CBR100RR iz 2004, 2005, zatim CB1300, Bandit 1200, Hajabusa iz 2008 i verovatno još motora da ne smaram, kome treba on zna da li je za njega. Cene neznam, ne radi mi sad ni jedna prodavnica da mogu da proverim, ali dao bi ga zatoliko para koliko mi treba da kupim lanac i lančanike za Afiku ( takođe trenutno neznam koliko mi novca treba za to). Ako neko zna kako se kreću cene neka napiše slobodno, bio bih zahvalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1655 Napisano Januar 7, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ok, meni odgovara 530 a a kada bih jos stavio tu varijantu verujem da bi bio miran do kraja zivorta, mislim zivota mog motora a i kod mene ide zadnji lacanik od 46zuba zato te pitah za koje je modele ali koliko vidim ne odgovara mi raspon rupa... ajd cekamo cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 7, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ne menja ti mnogo taj jedan zub pozadi. Samo je pitanje da li taj lančanik fizički može na tvoj motor zbog rasporeda rupa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1699 Napisano Januar 7, 2015 I N S T R U K T O R, 1241 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Na lančaniku piše: SUN STAR, Japan tehnology CORONA PROF. YAMAHA YZF 1000 R1, Fabrička oznaka 36.8059.045 E sad dali može još za neki drugi motor ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 7, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan U Gevari cena linka lanca je oko 120 din. lancanik je oko 3900 din JT Sanstar je nesto malo skuplji,to je otprilike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1699 Napisano Januar 7, 2015 I N S T R U K T O R, 1241 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pero, dobro me podseti, pogledah cenovnik GUEVARA ... http://www.motooprema.eu/attachments/kategorija/21/2692_Cenovnik_DID_2013.pdf Kod njih je ovaj moj lanac 1,5 eura po linku, plus spojnica 7,26 eura, što izađe 171 + 7,26 =178,26 evrića , za onaj zadnji lančanik ne mogu baš da se snađem ali čini mi se da je 35 eura, što je ukupno 213 eura. A ja bih to menjao "glavu za glavu" za komplet lanac+lančanici za Afriku 1992 godište što mislim da ne prelazi 160 eura. Eto okvirno, ali da sačekamo sutrašnji dan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1699 Napisano Januar 8, 2015 I N S T R U K T O R, 1241 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam danas cene. Kad se uzima pojedinačno, lanac, oba lančanika i spojnica, onda vas izađe 228 eura. Ako se uzima komletan kit onda je cena 213 - 216 eura. Meni fali prednji zupčanik koji košta 14,26 eura. znači da je vrednost lanca i zadnjeg lančanika 200 eura. Eto ja ih dajem u kompletu za 150 eura. Dakle, novo, zapakovano, isto kao i u prodavnici, samo 50 eura jeftinije . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...