nash 488 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ploca je Givi, monokey. Da napomenem da ima malih ostecenja na jednoj kukici za kacenje kofera i na onom jezicku za zakljucavanje kofera. Nista od ostecenja ne smeta pri koriscenju kofera. Ja sam nosio Kappu od 48L pretovarenu (oko 25-30kg). Ploca je iz dva dela, neka tvrda plastika i maska sto dodje preko. Alarm je ugradio Arakis na moju Yamahu XJ koju sam prodao bez alarma i od tad ga nisam koristio. Ne znam koja je marka i nemam semu za povezivanje. Dva daljinca. Ima blokadu motora, sok senzor, jaka sirena, nedostaje samo LED dioda (imam konektor za nju, samo da se na drugi kraj zalemi LED). Imam samo jedan uslov,posto bih poklonio nekom kome je potrebno, zamolio bih vas da se kasnije ta stvar ne pojavi u odeljku PRODAJEM! 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 5, 2015 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Može alarm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Moze, pusti mi podatke na PP. Saljem sledece nedelje ako odgovara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Januar 5, 2015 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze meni ploca? Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 5, 2015 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Poslao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze meni ploca? Hvala unapred Moze, saljem u ponedeljak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...