Brrka 226 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta registracija za R1 2003? Naravno, zanima me i kasko osiguranje ako neko zna? Unpared zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 32 Napisano Februar 25, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ti si se malo ponovio, a? Imaš na www.takidoo.co.yu cene dažbina za registraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je za 2000. god. izaslo 20.000 dinkica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Za kršine toga tipa kasko ne daju. Kažu da im je previše rizično i da se lako kradu, pa da im to onda ne ide na ruku... Kao i za sve ostale "naše krševe"... ;D ;D ;D Sorry Brko, nisam mogao da izdržim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Za kršine toga tipa kasko ne daju. Kažu da im je previše rizično i da se lako kradu, pa da im to onda ne ide na ruku... Kao i za sve ostale "naše krševe"... ;D ;D ;D Sorry Brko, nisam mogao da izdržim... Svaki motor možeš da osiguraš kasko, osim od krađe, a ako ti paše sve to na 12 mesečnih rata, pa kada dođe zima raskineš osiguranje i više ne plaćaš rate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Shto,da nece pandur da ti pishe kaznu shto nisi registrowan kad STANESH??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ali, koliko je meni poznato, poenta kasko osiguranja (barem kod nas) i jeste osiguranje od krađe... Ostatak se valjda i ne razlikuje toliko mnogo od običnog osiguranja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan @ Maxa - Hvala za sajt. @ Castor - Sigurno je bolji od Fazera. A da, ti njega prodajes. ;D @ Snake '06 - Batice, znas me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ali, koliko je meni poznato, poenta kasko osiguranja (barem kod nas) i jeste osiguranje od krađe... Ostatak se valjda i ne razlikuje toliko mnogo od običnog osiguranja... U pravu si, ne razlikuje se mnogo, neko mora da plati štetu kada polupaš motor, ti ili osiguravajuća kuća, sve jedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to i jeste poenta - kasko se isplati ako možeš mašinu da osiguraš od krađe (po meni je to smisao kasko osiguranja), inače - standardno osiguranje i kraj. A, ako te zadesi nesreća da polupaš motor (pu, pu, daleko bilo), onda ti je svejedno da li je kasko ili nije, jer ako si kriv - onda ti plaćaš štetu, a ako nisi kriv - onda osiguranje plaća štetu, što je isto i za kasko i za obično osiguranje. Možda je jedina dodatna razlika, što ćeš od kaska prije da dobiješ lovu... Ne znam - nemam kasko... ;D 2 Brrka Prodajem da kupim novi... ;D ;D ;D A da je R1 bolji od FZ6 - bolji je, ali meni nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...