Darko Mihajlovic 4988 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan dakle , dve gume Matador Elite 2 - 195 /65 - 15 ( gume koje se fabricki stavljaju na nove oktavije ) , nisu busene, cepovane, krivo pojedene i sl , vozene na mom stilu pozadi dot je 4508 a dubinu sare mogu reci odokativno , jer nemam cme da izmerim , ali ima verovatno 3mm... znaci dva leta voze sigurno cena - 3 crvene PS - 064/1293476 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 5, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pala cena? Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4988 Napisano Decembar 5, 2014 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan uuu , pala ... moze za 2 crvene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 5, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je ono zakonski minimum za dubinu profila? Inace, odlicna cena. Nemas viska i celicne felne 4x98 6.5"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4988 Napisano Decembar 5, 2014 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan za ziimske znam da je 4 mm a za letnje stvarno nisam siguran koliko bese ... nemam celicne felne ... sad su mi na autu 4 novcate zimske , pa cu u martu da kupim i 4 letnje nove , pa su mi ove visak ... mislim da uz menjanje ( letnje,zimske ) ove gume idu dva ili tri leta sigurno ( u zavisnosti koliko prelazite ) ja prelazim kolima bas bas puno pa cu samo iz tog razloga uzeti nove ...idem na neke svirke skoro jednom mesecno do Beca , Vicence ,Bratislave itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4988 Napisano Decembar 8, 2014 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan gume malopre prodate ... moze tema u kantu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...