Krema 207 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda Transalp 650: - godiste 2000. - presla 55400 km - agregat u odlicnom stanju - gume u veoma dobrom stanju - akumulator je nov, garancija je 2 godine (vazi do 19.06.2016. godine) - registracija istice u maju 2015. godine Od opreme ima: - povisen vizir - kres bar - zadnji kofer Givi (mislim da je od 50 litara) - nosace bocnih kofera - podmazivac lanca (varijanta Arakis) - KN filter vazduha - pistalica za migavce Uz motor dajem: - 3 litre Bardahl ulja 15-50 - uljni filter - sredstvo za pranje i podmazivanje KN filtera - ceradu - disk lock - lanac za vezivanje - alarm (potrebno ugraditi) - nove prednje Nissin kocione plocice semi metalic (potrebno ugraditi) - nove lezajeve prednje viljuske sa prahobranima-kupljeno u Delti (potrebno ugraditi) - nov rezervni retrovizor Takodje motor poseduje i bocne kofere Givi E360N ( od po 40 litara) i po dogovoru idu zajedno sa motorom. Ako se motor proda bez njih koferi ce biti posebno na prodaju. Inace bocni koferi su novi, samo jednom nakaceni na motor radi probe i slikanja, poseduju 4 kljuca i jedan kljuc otkljucava oba kofera (znaci 3 su rezervna). Motor je kod mene 3 sezone. Ukupno sam sa njim presao oko 6000 km, ali u poslednje 2 sezone samo oko 800 km. Prodajem ga zbog manjka vremena koje mogu posvetiti voznji motora. Motor je garaziran. Sa motora sam jednom pao pri manjoj brzini (proklizao) i ostecenja tada nastala su sanirana (pukao desni retrovizor i ogrebana leva plastika i kres bar - mozete videti na jednoj od slika ostecenje). Zamene me ne zanimaju, iskljucivo prodaja. I da, obavezan je prevod motora,ovlascenja ne dolaze u obzir (pitanje je koliko cu jos biti u zemlji pa da se ne jurimo oko toga, mislim da nije neki izdatak). Cena je, sa bocnim koferima, 2850 evra. Cena, bez bocnih kofera, 2780 evra. Napomena: Korekcija cene je moguca jer je potrebno uraditi zadnji tocak, tacnije zbice zadnjeg tocka na kojima se pojavila korozija usled vlage u garazi. Kontakt na PP ili na tel 065-5555-832 (Dragan) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Givi top case jeste od 50 L. Imao sam ga,odličan je. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Novembar 9, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom da napomenem da me zamene ne zanimaju, iskljucivo prodaja. Stvarno nema smisla da mi nudite zamenu ako sam lepo naglasio da me iskljucivo prodaja zanima. Korekcija cene je moguca. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Имам неке ствари за Ан-2 ако те занима и РД-33 у деловима. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Novembar 29, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan РД-33 у деловима. Ovo mi deluje zanimljivo. Mogli bi da trgujemo ako imas ono sto meni treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2650 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Mart 21, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Mart 21, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze posalji mi na PP cenu za bocne kofere ako hoces posebno da prodas. Hvala . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se malo gusterisali i pozirali. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Novom vlasniku zelim puno bezbednih kilometara i uzivanje u voznjicama sa svojom lepsom polovinom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...