Tricky_Riki 1 Napisano Octobar 20, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 1200 N Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Ja sam Milovan iz Beograda, iako me samo mali broj ljudi zna pod pravim imenom, uglavnom me svi zovu Riki Vlasnik sam Bandita 1200, 97` god i zaljubljenik sam u Naked motore. Roditelj sam i u poslu sam sa lancem fastfood restorancicima kineske kuhinje. Otac sam 9 god devojcice po imenu Katarina i tu sam za sve sto mogu da pomognem Pozdrav jos jednom i hvala na dobrodoslici! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 20, 2014 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 212 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1415 Napisano Octobar 21, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Mmmmmm...kineska hrana...ako radite dostavu po centru,sibni mi neki flajer na P.P. Dobar ti je ovaj zuti...mislim,motor na slici,ne kuvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...