petarblok 0 Napisano Octobar 16, 2014 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako imam kvada vozio sam ga normalno celo leto onda sam ga parkirao i stajao mi je oko godinu mozda malo jace i juce ga izvadim upalim jedva na kablove ali motor radi pun gas kad povucem sauk jos jace, sipao sam 2litre i otisao do cnt to nije ni 2 km i ugasio se nestalo goriav sad me zanima dal to curi negde ili sta vec ne verujem da curi, jutros sam ocistio dizne bile su zapusene i karb bas prljav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brzi Bravar 1 Napisano Octobar 17, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xintian Kinroad xt 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da si sve vratio na svoje mesto? Liči mi da si mašio neku diznu i da ti je previše čorbe zalivalo karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije gorivo prelilo u karter? Moguce je da je od stroke zaglavio plovak. Proveri nivo ulja i miris istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...