ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 8, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Deprimiran informacijom iz Crne hronike BJB, otvorim Kurir http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/uzas-u-leskovcu-motociklista-pokosio-na-pesackom-majku-sa-dvoje-dece-clanak-1584777 i zapitam se kada će već kraj ovoj crnoj sezoni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bebe i Bog čuva. Valjda ce sve biti ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je ovo jako nemio dogadjaj,ali proslo je relativno ok...a razlog zasto pisem u ovoj temi je taj jer vie mi se vise povraca od vasih naziva teme....kao recimo ova... Dokle god se desavaju dobre stvari mora i bice losih u manjoj ili vecoj meri..a samim tim ce biti i losih vesti,to je neminovno........tako da kad procitam naslov ovog tipa ili kad neko pogine ovavezno ide tema ...dokle vise.... i sl. zaboli me glava......naravno da treba pomenuti i odati pocast poginulom kolegi...ali makar kad to radite napisite normalan naziv i komentar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 9, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac, mislim da si ti poslednji na ovom forumu koji bi trebao da pozivaš na "normalne" komentare. Sećam se tvojih komentara upućenih Dzoniju i njegovom kumu, koji su izazvali Brankovu reakciju. Osim želudačnog sadržaja, plašim se da si ispovraćao još nešto...Šta reći, koju poruku poslati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...