Djonko98 16 Napisano Septembar 24, 2014 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube '98 (Očeva); Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam na forumu, tako da se izvinjavam ako sam prekrsio neko pravilo time sto sam otvorio novu temu. -Ali nadam se da niste strogi jer smo ovde svi zbog http://www.ebay.co.u...g-/121257274675 Zanima me zna li neko imaju li gde da se kupe ovakve pantalone u Srbiji (I da imaju neku normalnu cenu ). Znaci da budu spolja kao obicne pantalone (Po mogucstvu Urban Camuflage), a da unutra imaju stitnike i to. -Svaki odgovor bi mi znacio, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze,... Ovakve i slicne (a po meni i bolje) pravi, reklamira i prodaje kolega DzoKs ovde sa foruma... pa slobodno njega kontaktiraj, neces se pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djonko98 16 Napisano Septembar 24, 2014 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube '98 (Očeva); Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze,... Ovakve i slicne (a po meni i bolje) pravi, reklamira i prodaje kolega DzoKs ovde sa foruma... pa slobodno njega kontaktiraj, neces se pokajati Vazi, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 24, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Imao je i Mile, odnosno Biker House u Tošinom Bunaru. Broj 19 ako se ne varam. Onda u Comp Co u Batajnici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...