mcm-racing 184 Napisano Septembar 16, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Kao u naslovu ... samo BELA boja dolazi u obzir Odgovara sa vise modela kawasakija (zxr750/400),yamaha yzf750, gsxr-a 1100) Nosac mi nije bitan (njega imam)sto je sa donje strane retrovizora,zato sto su rasponi brezona razliciti od modela do modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 16, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Imam CRNI od yzf 600r (samo da ga nadjem) ako ti odgovara tvoj je free.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Imam CRNI od yzf 600r (samo da ga nadjem) ako ti odgovara tvoj je free.. Hvala ti puno ...svaka cast lepo od tebe...ali imam crni a treba mi beli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 17, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Imam CRNI od yzf 600r (samo da ga nadjem) ako ti odgovara tvoj je free.. Hvala ti puno ...svaka cast lepo od tebe...ali imam crni a treba mi beli Nudi ti besplatno, ti samo trebas da ga prefarbas, i tebe to mrzi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih i svoj da ofarbam a ne da uzimam od coveka ... problem za farbanje je deo oko zgloba gde se retrovizor podesava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 17, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih i svoj da ofarbam a ne da uzimam od coveka ... problem za farbanje je deo oko zgloba gde se retrovizor podesava. Pa bas zato uzmi njegov, rastavi, i natenane sve prefarbaj, i vidi sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...