N.F.S. 22648 Napisano Septembar 14, 2014 Integrisan, 9697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupio bih silen blokove za scarabea 150, ako neko ima neka ponudi . Kontakt ovde... Pozdrav Nenad. Na slici delovi pod brojem 9 i 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22648 Napisano Septembar 14, 2014 Integrisan, 9697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh na netu sliku propalih, takvi mi ispravni trebaju ... Cisto da slikom objasnim sta mi je potrebno... Verovatno pase i od aprilie leonardo ili prihvatam savet od cega bih mogao koristiti... I jedan komad bi mi zavrsio posao... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Septembar 15, 2014 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan imas na kupujem-prodajem dosta njih sa delovima za Leonarda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22648 Napisano Septembar 15, 2014 Integrisan, 9697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, ocekujem odgovor od coveka sa pomenutih oglasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22648 Napisano Septembar 15, 2014 Integrisan, 9697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Trazimo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Septembar 15, 2014 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan vidi na moto berzi u oglasima... ima vise njih sa delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22648 Napisano Septembar 16, 2014 Integrisan, 9697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekome zatreba... Nadjoh coveka u Indjiji koji pravi gumene amortizere, pufere, drzace, vibratore... Dva komada prikazana na slici u predhodnim postovima fi 50x40 sraf M10 izadju 600 dinara... Poredjenja radi na ebay komad izadje 35 eura, zasebno se kupuju zastite po 9 eura, dok platis put i proviziju onome ko ti donese izadje 150 eura za stvar koja realno vredi desetinu te cene.... http://www.ebay.it/itm/Aprilia-Silentblock-Nebenpleuel-Scarabeo-125-150-200-Rotax-/260938220998?pt=DE_Motorradteile&hash=item3cc12145c6&ssPageName=RSS:B:SHOP:IT:102 http://www.ebay.it/itm/CUFFIA-ESTERNA-SILENT-BLOCK-SUP-MOTORE-SCARABEO-125-150-200-99-03-LEO-125-150-/140703565822?pt=Ricambi_e_Accessori_Scooter&hash=item20c29607fe&ssPageName=RSS:B:SHOP:IT:102 Hvala na pomoci i pozdrav. P.S. Broj telefona coveka koji ovo izradjuje namerno sam izostavio, nisam siguran da je po pravilu foruma promovisati nekoga ciji kvalitet jos ne isprobah, prekosutra blokovi stizu pa se po ugradnji javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22648 Napisano Septembar 19, 2014 Integrisan, 9697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mala privreda... S.blokovi stigli, izgledaju lepo... Mogu posluziti kao nogice na necemu ali za skupljanje vibracija i "nosenje" masine scarabea nikako! Izgubih par sati pri zameni, popucase cim sedoh na skuter, ugasen... Suvise je bilo jeftino da bi bilo istinito... Jbs skuter, palim Hondu moju voljenu, mog saborca koji me nigde ostavio nije! Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...