iKoren 57 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, Jedna poruka je premalo da me upoznate, tako da će to doći vremenom. Za sada bih rekao da se zovem Ivan, iz Beograda sam i neke dve godine vozim Peugeot skuter Viva 3, 49cc. Pošto i kola volim sa više snage i menjačem pokrenuo sam proceduru za A kategoriju u vozačkoj, pa da onda za sledeću sezonu možda uzmem neki motor i uživam u vožnji kako dolikuje. Oko samog izbora motora ćete verovatno dosta pomoći ali o tome kad dođe vreme. Pozdrav, Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 904 Napisano Septembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...