Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa punjenjem honda vfr 800

Recommended Posts

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

Da ne duzim i da predjem na stvar , kad se reglr ugrije pokazuje da puni 10 v i motor se ugasi sa upaljenim svjetlima , ali kad sam ohladio regler sve je bilo ok

punjenje je bilo 14 v

sa svjetlima na leru bilo je 12, 7 a ako das gasa malo opet 14 . procitao sam da vfr rc 46 2000 i 2001 ima zastitu termicku od pregrijavanja , vjerovatno zastita je ugasila regler i morotr jej istroio akomulator , sada sve radi ok i punjenje je ok Do kad ? hm nemam pojma , ako imate neke savjete prijedloge hvala , da li da kupim u JOSKE novi regler i da nemislim , ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Neshvacam zasto je u jednom trenutku kad mi se motor ugasio u sret putovanja akomulator bio skroz prazan a punjenje je bilo 10,2 a poslije sve normalno da li se bio pregrijao pa se ugasio , mislim na regler , jer sam citao da regler ima termicku zastitu

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Neshvacam zasto je u jednom trenutku kad mi se motor ugasio u sret putovanja akomulator bio skroz prazan a punjenje je bilo 10,2 a poslije sve normalno da li se bio pregrijao pa se ugasio , mislim na regler , jer sam citao da regler ima termicku zastitu

Prvo dobro pregledaj akukulator, ako ti je napon u njemu ispod 11,5V ( obavezno ga otkaci sa instalacije ) onda ti je crkla jedna ( ili vise ) celija i mozes ga baciti. Ako je napon akumulatota dobar onda cackaj regler,ali prethodno pregledaj instalaciju da nema gdje kakav kratak spoj. ;)

Predhodno sam stavio ventilator sa kompa i sada sam ga skinuo

moguce da se pregrijavao zbog njega jer ventilator je bio spor

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja