Freeman 9 Napisano Avgust 24, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Trazim gume koje dodju izmedju karburatora i air box-a, za Yamahu TDM 850 4TX. Kazu da odgovaraju i od starijeg modela i od Super Tenere 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 24, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kupis, ukrades ili uzmes od nekog 4 prezervativa, po mogucstvu nekoriscena, i prevuces ih preko tvojih oridjidji guma (ako na njima falshira vazduh), i resio si problem. A ujedno i drugima saljes jasnu poruku o tome ko si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Do godista 98. odgovara od stare koje imam,od 99.gume su vece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Avgust 25, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Do godista 98. odgovara od stare koje imam,od 99.gume su vece! Jeste 98-smo. Dio karburatora na koji treba da se nabije guma ima precnik 60mm, a dio air boxa u koji treba da udje guma ima precnik 56mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Avgust 26, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Do godista 98. odgovara od stare koje imam,od 99.gume su vece! Molim vas posaljite mi broj telefona kako bi se dogovorili oko guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 27, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan 065/6127000! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...