Zexs 1 Napisano Avgust 23, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yz250, zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi...Imam kineski kit 80cc sa kojim sam presao preko 15.000 km Ali glava je ostala fabricka 50cc.Sad' kupio bih ponovo neki kit od 80cc da zamenim, posto je skuter dosta izgubio start i snagu.Pa me zanima koliko cu dobiti ako stavim glavu od 80cc ? Da li cu dobiti neko vece ubrzanje. Negde sam procitao da se sa glavom dobija jos nekih 40% brzine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 23, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Avgust 23, 2014 Hronični Motociklopata, 7397 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan druze nesto si ti ovde gadno pobrkao, predpostavljam da mislis na CILINDAR a ne glavu , tj ako je fabricki cilindar 50ccm onda je 50ccm, osim ako se promeni CILINDAR i stavi veci od 80ccm, mozda ti imas neke druge delove iz tog kita od 80ccm (karburator, dizne, filter, auspuh..) ali NE cilindar , sto je ono glavno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zexs 1 Napisano Avgust 23, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yz250, zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar mi je 80cc, a glava cilindra (ventili,klackalice...) je ostala ista od 50cc 4t je skuter,je l razumes ? Stavljen je veci cilindar tj stublina,klip..A glava je ostala fabricka .. Skuter je bio 50cc, pa je kitovan na 80cc. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Avgust 23, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao ostalo?Rolnice,kais... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 23, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Moj upitnik je bio sarkasticne prirode jer ne razumem kako mozes staviti cilindar a ostaviti glavu fabricku i to tako lepo da radi. Ako budzis, a to se nikada ne isplati i samo upadnes u probleme jer ti redom crkava sve sto nisi budzio a potrosne delove menjas ko carape (kais, pakne, gume) onda brate budzi redom. Cilindar, klip, glava, klipnjaca, radilica, paljenje, filter vazduha, karburator, kais, rolnice itd. I nije ti bas dugo trajao kit ako je u pitanju 4t motor. Sve sto cujes u vezi budzenja, pola je izmisljeno a druga polovina preterivanje. Cudi me da nisi odustao posle prvog kita sto ti se sjebao i lepo vratio fabriku i skupljao kes za polaganje neke od A kategorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Avgust 23, 2014 Hronični Motociklopata, 7397 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar mi je 80cc, a glava cilindra (ventili,klackalice...) je ostala ista od 50cc 4t je skuter,je l razumes ? Stavljen je veci cilindar tj stublina,klip..A glava je ostala fabricka .. Skuter je bio 50cc, pa je kitovan na 80cc. sorry, ja mislio da je dvotaktni pa zato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zexs 1 Napisano Avgust 25, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yz250, zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moj upitnik je bio sarkasticne prirode jer ne razumem kako mozes staviti cilindar a ostaviti glavu fabricku i to tako lepo da radi. Ako budzis, a to se nikada ne isplati i samo upadnes u probleme jer ti redom crkava sve sto nisi budzio a potrosne delove menjas ko carape (kais, pakne, gume) onda brate budzi redom. Cilindar, klip, glava, klipnjaca, radilica, paljenje, filter vazduha, karburator, kais, rolnice itd. I nije ti bas dugo trajao kit ako je u pitanju 4t motor. Sve sto cujes u vezi budzenja, pola je izmisljeno a druga polovina preterivanje. Cudi me da nisi odustao posle prvog kita sto ti se sjebao i lepo vratio fabriku i skupljao kes za polaganje neke od A kategorija. Ako vratim fabricki cilindar ne mogu brt ni da krenem sa njim...Ne isplati se mng budziti skuter (kineze).Kad' se preracunas ispadne da je bolje da si kupio neki 125, a to cu i da uradim..I da se vozim kao covek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zexs 1 Napisano Avgust 25, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yz250, zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao ostalo?Rolnice,kais... Rolnice su 6g ili 6,5 nisam siguran..Kais je fabricki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...