necko80 4 Napisano Avgust 19, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, potrebna mi je pomoc u odabiru motora? Interesuje me vase misljenje koji model R 1200 R 2007 - 2008god ili R 1200 GS 2006 -2007god??? Prednosti i mane ? Servisi koliko kostaju i sta moze sam covek odraditi u garzi? Nemam dve leve ruke na mojoj Hondi CBF 600 radim sam zamenu ulja i filtera i kocnice nesto vece nisam ni imao potrebe... Budzet je oko 7500e Unapred Hvala na odgovorima... Necko80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 19, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da se dvoumis izmedju 2 BMWa, greske ne moze biti. Ostaje ti samo da se odlucis da li ces negdje voziti istocno od Beca ili ne. GS bolje trpi rupe i vjetar, a R je bolji za B500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Avgust 19, 2014 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Javice se verovatno i bolji poznavaoci BMW-a od mene, ali kako je i to bio jedan od motora (GS) pri izboru pokupio sam i ja po nesto od informacija. GS ako mozes gledaj da bude 2007. a jos bolje 2008. ili mladji. Do 2006. je imao servo pokretan ABS koji je mogao da dodje u "krizu" nakon par uzastopnih jacih kocenja (ima na netu o tome koliko volis). A ako mislis istocnije od Slovenije da se vozis, bolje gledaj GS-a nego R-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Avgust 19, 2014 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ako si visok bar 180cm onda kupuj GS-a, a sve ispod ovaj drugi. Dobra su oba (iste masine) GS ima bolje performanse za voznju po losijim putevima (zicane felne, malo visi od R-a, koriste se drugacije gume) i bolji je za mladice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, meni je ovo kao poredjenje konja i magarca, u kom slucaju je GS konj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko80 4 Napisano Avgust 19, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Tacno sam visok 180cm 110kg Stabilan :-) Poredjenje konja i magarca? Zasto tako mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko80 4 Napisano Avgust 19, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da se dvoumis izmedju 2 BMWa, greske ne moze biti. Ostaje ti samo da se odlucis da li ces negdje voziti istocno od Beca ili ne. GS bolje trpi rupe i vjetar, a R je bolji za B500. Samo ovde po Schwarzwald-u i Austrija dva tri dana ture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Avgust 19, 2014 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzimas Gs gledaj da je 2008-2009 ima dosta ispravljenih bugova, od kardana preko serva,prirubnice zadnjeg tocka itd,za ne DOHC modele to su najbolje serije jer su sve nedostatke predhodnih modela ispravili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 27, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se šta je kolega kupio na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko80 4 Napisano Decembar 21, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo je potrajalo ali je stigla nova Igracka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Decembar 21, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti dobar link, ja ne mogu otvoriti slike. Послато са GT-I9301I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko80 4 Napisano Decembar 21, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da postavim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...