Diplomirani Duduk 2 Napisano Avgust 12, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da sam najstariji član foruma. Penzioner, rođen 1943. Opredelio sam se za skuter jer je - bar u Smederevu - parkirati kola uvek problem. Pošto je grad izuzetno brdovit opredelio sam se za Sprint Explorer od 150 ccm. Oni koji motor kupuju pre i iznad svega zato što ga vole češće kupuju velike i jake mašine. Volim skutere ali sam ga kupio pre svega zbog prevoza u lokalu. Nekada (1964. bio sam star 21 godinu) sam vozio "Vespu" - takođe od 150 ccm, dvotaktnu. Više se i ne sećam koje je bila snage. Imala je "magnetno paljenje" - bez akumulatora. Sprint vozim pet godina. Skuterom bih bio zadovoljan (koliko para - toliko muzike!) ali uvoznikom i servisima nisam baš oduševljen. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1991 Napisano Avgust 12, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, и добро дошао Ја не могу да замислим свог деду који је десетак година млађи од Вас како седи и куцка на неком форуму Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 12, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donald Casey 1 Napisano Avgust 15, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: će se kupuje uskoro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav gospodine! Saznajte kako voziti, a vi ćete znati da li je to dobro za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...