Endurac 958 Napisano Avgust 2, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko od kolega ima dzitru, mozemo da se izdzoramo po principu trange frange za dainese jashu, alpinestars touring cizmaje 44, blic glava elinchrom, shoei 1000ka sa + iridijum vizirom, MTB i slicno (epi les paul, squier, ibanez gax 30 i sl.). Eventualno moze da dodje u obzir fender bas gitara u zamenu za dean edge 1 + moja doplata. Posle mora, moze i neka lova da padne. Da razveselimo malo forum.....ako ima muzicara amatera , mozemo da pravimo buku zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Avgust 2, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ode covek u muzicare..Imam neke gusle i drombulje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 2, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan u polu muzicare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Avgust 3, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes da primis PM... Iskren da budem nisam ni razmisljao da se resim svoje gitare ali kad si vec postavio temu volim da znam koje su mi opcije... Imam Squier Bulletstrat,kupljen pre god ipo u mitros music iz hira,da kazemo da je moja karijera trajala oko 2h tako da je prakticno nova,samo bi morala prasina da se obrise sa nje i promene zice jer su verovatno izgubile sva svoja svojstva....Takodje imam isto novo,isto 2h korisceno Rolland Cube 15x pojacalo...Za garanciju nisam siguran mogu da pogledam da nije mozda 2 god rok jer ako jeste onda su jos pod garancijom...Inace djitra je bele boje... Ova gitara je u pitanju: http://www.mitrosmusic.com/proizvod/10883-Squier-By-Fender-Bullet-Strat-with-Tremolo-HSS--Rosewood-Fretboard--Arctic-White/ U nekom sam fazonu sakupljanja moto opreme za zenche i sebe pa ako si zainteresovan ponudi nesto...Casual.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 3, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan To Rolandovo 'pojacalce' 15ica bije kao Sveti Ilija, imam i ja jedno, ima i neke sasvim korektne efekte mada ih nisam mnogo koristio zbog procesora ali svaka preporuka! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 4, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nelle upravo pakujem camac i idemo na morence dole, javljam ti se cim se vratim, imam svasta nesto pa se dogovaramo natenane... u krajnjem slucaju napravicemo makar jedan bjb hit 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Avgust 15, 2014 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh i da ti posaljem poruku ali ne moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...