soony 217 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto prodaja guzzi-ja ide kilavo moram da stavim i ćaletov motor u ponudu. Radi se o V-Stromu 650 , iz 2009 godine. Kupljen je nov uauto sumaru i od tad je u porodici. Nažalost imao sam udes sa njim 2012 kada me pokupio covek na raskrsnici (http://forum.bjbiker..._1#entry1338427 ). I sad, dve godine i nekih 15000km kasnije je na prodaju iz istog razloga kaoi guzzi a to je keš. Motor je ukupno prešao 42790Km i registrovan je do 4 meseca 2015godine. Cena je 3500€ 065/279-4719 Pre nedelju dana mu je zamenjeno ulje i filter ELF 10w50 Na 37000 mu je zamenjen lanac, lančanici i zadnnje pločice a pre dve hiljadei gume, anakee 2 Idu uz njega bocni koferi , marke rucni rad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 25, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja! P.S. Bice ti zao kad ga ugledas koji dan posle prodaje sa 1000 eura vecom cenom u oglasima, nesto slicno se meni desilo... Mislim da je 4500 eur za ovaj primerak prava "pocetna" cena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Jul 25, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja! P.S. Bice ti zao kad ga ugledas koji dan posle prodaje sa 1000 eura vecom cenom u oglasima, nesto slicno se meni desilo... Mislim da je 4500 eur za ovaj primerak prava "pocetna" cena! I ja mislim...ulozi jos koju stotku i prodavaj ga za vise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ga vi kupite pa uložite koliko mislite pa onda lepo zaradite na njemu 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 498 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je steta na motoru bila prilikom udesa,jel ispravljan i farban? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Jul 25, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ga vi kupite pa uložite koliko mislite pa onda lepo zaradite na njemu Necemo ga mi kupiti,samo dajemo predloge... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 26, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ga vi kupite pa uložite koliko mislite pa onda lepo zaradite na njemu Promasio si poentu, ko razume shvatice! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 26, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio, coveku je hitno zato i prodaje po toj ceni kako se ne bi vukao po oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 27, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, nisam imao pristup netu do juce uvece... hvala vam a pozitivnim kometarima, cena je takva kavka jeste jer sam u buli ko i svi drugi evo ovako dosta je ljudi trazilo i sliku kofera pa evo nekih slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 27, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da si dosta delova posle udesa trazio na jednom forumu, sta je promenjeno na motoru posle udesa? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 30, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat može LOCK 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Jul 30, 2014 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat može LOCK ti lockujes temu odes na jezicak zakljucaj temu i gotovo, ovako sam mislio da si spustio cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 30, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa trazio sam i nemoz ga naci, di se nalazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...