revolution 52 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E sad u maticni ured, obavi formalnost (vencanje) i udri. Pre ce ti da umres nego ona, kupio si motorcikl za do kraja zivota, Moram da priznam da me motor svojevremeno pre petnaestak godina nije dojmio, ali kako godine idu.....matori se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas motor stigao autobusom iz Švicarske, ja ga preuzeo u Kragujevcu.Tip koji mi je poslao i prodao motor, uz moj motor poslao i svom sinu dva enduro motora (jedan 1993. drugi 1981. godište) i nisam mogao da verujem kada smo otvorili prikolicu na busu. Čovek njegove motore umotao u ćebad i stiropor toliko da mogu da ispadnu iz prikolice ne bi se ni ogrebali, a moj koji ima pun oklop, samo na dva mesta vezao, a tako ga je vezao da je otpalo i desno ogledalo, slomljen i desni kofer, iskočio vizir, a sad je i desna strana sva izgrebana.Toliko sam se radovao, a sad mi dođje da ga bacim. Kao šlag na tortu u računu, ugovoru i deklaraciji upisali pogrešno mesto prebivališta, tako da sad očekujem i iživljavanje carinika. Pišem u ponedeljak kako sam prošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve tako crno, glavu gore Motor je stigao, ogrebotine mozes da pokrijes dobrim nalepnicama, ili da ofarbas ceo motor u boju koja se tebi svidja i bice kao nov ;D Bice ti mnogo lakse kad sednes i provozas makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve tako crno, glavu gore Motor je stigao, ogrebotine mozes da pokrijes dobrim nalepnicama, ili da ofarbas ceo motor u boju koja se tebi svidja i bice kao nov ;D Bice ti mnogo lakse kad sednes i provozas makinu Hvala na podršci, danas je već druga priča, dogovorio sam varenje plastike i farbanje celog motora, a na ime štete u prevozu dobijam GIVI-jev zadnji kofer. Sada je dilema da li farbati u srebrnu ili bordo metalik, pa izvolite glasajte. E da, zaboravio sam da napišem da je lik iz Švice zaboravio da pošalje samo ključeve od mog motora, ali i to će biti OK, poslaće u toku sedmice i sad ponovo jedva čekam da ga provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1974 Napisano Februar 25, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za BORDO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2044 Napisano Februar 25, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Dexom, bordo metalic se i meni vise svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno bordo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Aj' da kazem i ja koju za dnevnik. I men' se vise svidja bordo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljaci, definitivno će biti bordo, nadam se, kao ova na slici. POZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan prelepa je, nadam se da ce i tvoja ispasti tako! sa ovakvim motorom na kraj sveta bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Samo bordo, najlepsa je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke slike dok je ovakva, ako si u mogucnosti. One iz Svajcarske i nisu nesto kvalitetne. Da vidimo pre sredjivanja i posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Večeras doterao sa carine, sutra se skidaju oklopi i ovih dana nosim na farbanje. Problem je što još nisam našao levi retrovizor i deo levog oklopa koji ću, po svemu sudeći, morati da nalivam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tačno pet meseci od kako sam prvi put video svoj motor, a tek sam ga sinoć prvi put provozao. K O N A Č N O S K L O P LJ E N ;D ;D ;D ;D ;D Slike će biti danas sutra, odnosno kad ponovo budem seo za računar. Sad imam pametnija posla, vožnja, vožnja i samo vožnja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1383 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na zavrsenom poslu,sad ti predstoji najgori poso koji svi mrzimo VOZNJA :) , daj slike sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo tačno pet meseci od kako sam prvi put video svoj motor, a tek sam ga sinoć prvi put provozao. K O N A Č N O S K L O P LJ E N ;D ;D ;D ;D ;D Slike će biti danas sutra, odnosno kad ponovo budem seo za računar. Sad imam pametnija posla, vožnja, vožnja i samo vožnja! Provozaj se malo do Kosjerica, preko Divcibara pa nazad.Da vidimo makinu. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2382 Napisano Jul 26, 2008 Skuteras, 3761 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da se kace slike. Ista je kao ona na slici sa predhodne strane jedino sto je njemu malo zinula neka plastika iznad fara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 26, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Evo tačno pet meseci od kako sam prvi put video svoj motor, a tek sam ga sinoć prvi put provozao. K O N A Č N O S K L O P LJ E N ;D ;D ;D ;D ;D Slike će biti danas sutra, odnosno kad ponovo budem seo za računar. Sad imam pametnija posla, vožnja, vožnja i samo vožnja! Cestitam i da se slatko navozas! a slike sto pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radonja 0 Napisano Jul 26, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Нови Сад Prijavi odgovor kao problematičan А гарант нема ни музику у виду CD-а на левој страни Шалим се Рогец, пуно лееепих километара (и немој да точкариш као са пакленим). Сад можеш у Гучу да се шепуриш са браћом Словенцима . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prva fotografija, još uvek ne završenog motora. A evo i potpuno sklopljenog i registrovanog, slikano na povratku sa Zlatibora.Kumić pokušava da upravlja ali malo mu golem korman ;D Inače, utisci sa vožnje ni manje ni više nego oduševljen motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tačno pet meseci od kako sam prvi put video svoj motor, a tek sam ga sinoć prvi put provozao. K O N A Č N O S K L O P LJ E N ;D ;D ;D ;D ;D Slike će biti danas sutra, odnosno kad ponovo budem seo za računar. Sad imam pametnija posla, vožnja, vožnja i samo vožnja! Provozaj se malo do Kosjerica, preko Divcibara pa nazad.Da vidimo makinu. Srecno! Možda se provozam ovih dana do Divčibara, pa da zalijemo Honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2308 Napisano Avgust 4, 2008 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Motor je fantastican! Priznaj kakvi su ti planovi za sledecu godinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Motor je fantastican! Priznaj kakvi su ti planovi za sledecu godinu! Čekaj, polako da se ova završi, pa za mene je tek počela! Bila je ideja da krajem sedmice krenem na službeni put do Minhena, ali su zbog neplaniranih putnika šanse da idem motorom minimalne, no ne dam se ja tako lako. Letovanje će biti na dvotočkašu, taman sve gorelo. Sredinom meseca biće ili Grčka ili Herceg Novi uz obilazak severnog Jadrana. A sledeća godina me neće videti u automobilu 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...