Dr.Mracni 196 Napisano Jun 25, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugovi i drugarice i ostala crvena bando :shock: Moto Kamp Lake Fest ove godine ce biti od 25 - 27 Jula. Pivo se vec ladi, bicemo na standardnom mjestu! Pasulj samo ko bude dobar. Spisak pevaljki: Petak 25 jul Ubrzo potom Lutke Popecitelji Vrooom Negativ Culture shock Dziboni Brkovi Subota 26 jul Strah od Dzeki Cena Gomila nesklada Zoster Sars DST Ortodox celts Lajbah Feud Nedjelja 27 jul PPG Kiza bluza band Veliki prezir Nagual Davorin i Bogovici Djecaci Van Gog Sunshine Ako neko ima zelju da pjeva, moci ce Dobrodosli! sve info na: Ja 067 518 287 Mijo 069 317 998 Zoran 068 831 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan I pivi i peshkire na plazu! Ne propushta se vise, nikad!!! poslato...valjda?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 26, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Kupanje na jezeru pod obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 26, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je upad na ovo zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 27, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Moto Kamp je besplatan, dok je karta za tri dana festivala 25e za jednu noc 10e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jun 27, 2014 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan bio prosle godine, doduse samo na jedno vece kad je bilo hladno pivo i bas mi se doplao, veoma dobar koncept kam i pored kampa festival, ni predaleko ni preblizu, pa ko hoce na muziku nek izvoli a opet ko nece ne mora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 27, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega! Da koncert je u sustini blizi, ko zeli moze da ode i da ne brine o motorima i satoru, a opet bude dosta ljudi koji sa sanka slusaju izvodjace ako budes i ove godine obavezno mi se javi, castim hladno pivo, ovaj put iz nase pivare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 27, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan http://www.lakefest.me/izvodjaci.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan NA ZALOST NE DOLAZIM OVE GODINE, AL NEKE NAREDNE ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 30, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Bice prilike! Bice mjesta i za osvjezenje jer je kamp odmah pored jezera https://www.google.me/search?q=krupac&safe=off&client=firefox-a&hs=Fms&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=thaxU8n4HJLe7Aa154D4Cg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=634 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 7, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Poklopile su se kockice tako da se vidimo ove godine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u moto kampu! dobrodosao! ponesi opremu za kupanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta, odlična imena na festivalu ! Ako me put ne nanese tada, planiram da se vidimo na Bedem festu koji se održava u septembru u Nikšiću. Tad sa bendom Neuro iz Banjaluke nastupamo tu ( ) . Pa da popijemo koju "ladnu iz vaše pivare i upoznamo se prije Engura 2 . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne pricas ) Obavezno da se javis!!! Evo i vrijeme nastupa bendova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 7, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ponesi opremu za kupanje To je obavezan deo opreme...:-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jul 21, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan DA SE NAJAVIM,DOLAZE DVA CLANA IZ ŠAPCA .POZZZ I VIDIMO SE U PETAK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 21, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast!!! vidimo se svakako, evo i na b92 http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2014&mm=07&dd=20&nav_id=878777 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ZBOG NEODLOZNIH OBAVEZA MOJ DOLAZAK POMERAM ZA SUBOTU .BICE MANJE VREMENA ZA DRUZENJE ALI STA DA SE RADI,BITNO JE DOCI I ISPOSTOVATI DOMACINE .USPECU VALJDA DA U DVA DANA OBIDJEM SKUP,ODEM DO OSTROGA I SKOKNEM DO MORA.POZZZ BRACO I VIDIMO SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ZBOG NEODLOZNIH OBAVEZA MOJ DOLAZAK POMERAM ZA SUBOTU .BICE MANJE VREMENA ZA DRUZENJE ALI STA DA SE RADI,BITNO JE DOCI I ISPOSTOVATI DOMACINE .USPECU VALJDA DA U DVA DANA OBIDJEM SKUP,ODEM DO OSTROGA I SKOKNEM DO MORA.POZZZ BRACO I VIDIMO SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stvari su spakovane, ujutru se krece put Niksica, preko Zlatibora na jednodnevni odmor pa u petak stizemo u kamp u Niksic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Jul 23, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Stvari su spakovane, ujutru se krece put Niksica, preko Zlatibora na jednodnevni odmor pa u petak stizemo u kamp u Niksic... Sretan put burazeru!Lep provod vam zelim od srca.Bucni se koji put za meni i popi 20 piva za mene Vidimo se u Futogu na skupu da nam ispricas kako je bilo(a mozda i pre toga)! Uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 24, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stvari su spakovane, ujutru se krece put Niksica, preko Zlatibora na jednodnevni odmor pa u petak stizemo u kamp u Niksic... Sretan put burazeru!Lep provod vam zelim od srca.Bucni se koji put za meni i popi 20 piva za mene Vidimo se u Futogu na skupu da nam ispricas kako je bilo(a mozda i pre toga)! Uzivajte Hvala drug! Za kupanje i pivo obavezno...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 24, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se definitivno, ja sam Ivan predsjednik kluba. Inace more je na 70km tako da... a put je novi i odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Jul 27, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Top! Ko nije tu, VELIKA GREŠKA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 30, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo u petak. Kisa nas je uhvatila u Pljevljima jos pa nas je natapala do Niksica kroz ceo Durmitor...jedva smo se osusili kad smo stigli... kamp je ove godine omasio tematiku pa tako umesto motora, videlo se samo satora od ostalih kampera koji su imali posebno ogradjen deo za namestanje svojih satora, ali je njima izgleda bilo lepse namestiti sator u moto kampu... od cesme sa vodom ni traga ni glasa...wc-a u moto kampu jako malo, a kao da bas svi vole u njima da se olaksaju iako je bilo milio drugih wc-ova na drugim lokacijama...al zato svirka je bila extra, i jezero Krupac je fantasticno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...