PICASOO MZ 425 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Malo nam se umetnik ulenjio, moraću da ga okrepim nekom rakijicom! :o ;D Picasoo nema crtež a Nash je završio motor pa eto, onako... ...tako je Vujoooo, razbudi malo tog umetnika!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Malo nam se umetnik ulenjio, moraću da ga okrepim nekom rakijicom! :o ;D Picasoo nema crtež a Nash je završio motor pa eto, onako... ...tako je Vujoooo, razbudi malo tog umetnika!! Rakijica??? Može! ;D ;D Izvinjavam se svima zbog "neaktivnosti". :-[ Naravno da su u planu i ostali motori ali trenutno radim na jednom automobilu pa nemam baš toliko slobodnog vremena. Uskoro krećem u akciju i svaki nov crtež će biti "izložen" ovde, a do tada ko želi može da vidi neke moje žvrljotine na: http://picasaweb.google.com/vule976/KONTAKT Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Prepade me ona majmunčina! Da li može da se uradi kliše po toj ili nekoj drugoj mrtvačkoj glavi pa da se po klišeu sprejom uradi nanos boje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Maj 10, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan strava su ti grafike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Malo nam se umetnik ulenjio, moraću da ga okrepim nekom rakijicom! :o ;D Picasoo nema crtež a Nash je završio motor pa eto, onako... ...tako je Vujoooo, razbudi malo tog umetnika!! Rakijica??? Može! ;D ;D Izvinjavam se svima zbog "neaktivnosti". :-[ Naravno da su u planu i ostali motori ali trenutno radim na jednom automobilu pa nemam baš toliko slobodnog vremena. Uskoro krećem u akciju i svaki nov crtež će biti "izložen" ovde, a do tada ko želi može da vidi neke moje žvrljotine na: http://picasaweb.google.com/vule976/KONTAKT Pozdrav svima! Ijaooo Vule ljudino pa zavrsili ti nesto od skole ili naiva,mada meni ovo lici na passion and poison,e izvini sto ti ranije ne odgovori cera me zajebava, prohodala pa ludnica po kuci, mene ljudi sramota da bilo sta okacim od mojih u pravom smislu reci zvrljotinja posle ovoga sto sam videla, svaka cast MAJSTORE, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nash, ti si na redu, stavi ovde fotografiju za crtež koju ćemo obrisati kada crtež bude gotov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Nash, ti si na redu, stavi ovde fotografiju za crtež koju ćemo obrisati kada crtež bude gotov. samo da uslikam neku lepu fotografiju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 23, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da se nesto guram...A JA ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan e pa ne moze sad preko reda, prvo ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 23, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan e pa ne moze sad preko reda, prvo ja ;D 'Ajd, onda cekam na red :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se čekanje isplatilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti ovo ide ! Stavi i mene na listu cekanja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan OOoooooo, pa svaka čast umetniče! Jesmo se načekali ali se isplatilo, nadam se da će delo da krasi jedan mnooogo dobar kafić u Basaidu. Dobro ti ovo ide ! Stavi i mene na listu cekanja . Eto čudesa sa tom listom čekanja, tek što je Picasoo došao na red a ono ga izdalo strpljenje, latio se brusilice i motor više nikada neće biti isti. Biće bolji. ;D Picasoo, šta sad da radimo, stari ili novi? Ako je novi onda bi mogao Drumskalisica da upadne dok ga ne završiš a ako je stari onda biraj dobru fotografiju. Ja svoje mesto u redu ustupam Liscu, zima me pretekla a na prikolici ima još posla, ne gine mi strpljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Vule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan OOoooooo, pa svaka čast umetniče! Ja svoje mesto u redu ustupam Liscu, zima me pretekla a na prikolici ima još posla, ne gine mi strpljenje. Takodje ! Na prolece kada zavrsim bobber-a, napravicemo neku lepu grafiku-by Vule ... motor više nikada neće biti isti. Veoma-veoma nece biti isti :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Decembar 30, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Hvala. Samo vas molim da fotografije koje postavite budu veće, sa čistijom pozadinom ( manje detalja) i ne previše tamne. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 30, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan vule care al ga nacrta svaka ti cast... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva logotipa koje bih želeo da podelim sa vama. Vujo, ovo jeste rađeno za reklamu, da li da postavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Okačićemo bez telefona i OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 5, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Picasooo. imas li neku sliku svoga MZ-a sa boka i iz iste perspeltive kao ova fotka koju si okacio? Ako imas, kaci je, nesto mi golica mastu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 5, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, dobro ti nama došao. Nego ova je tema pogrešna, ovo je galerija za slike, sve ostalo ću pobrisati iz nje kada se dogovorim sa Vuletom a nemogu odmah jer se nije izjasnio za fotografije. Dok se ne snađeš u MZ Svet-u koristi temu Caffe, to je za svašta. Tema naši ljubimci je za fotografije naših motora. Inače, ko nije bio u Ljuboviji mnogo je propustio, imam veliku familiju tamo po majčinoj liniji mada retko idem ali je to jedan divan kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan ok,video sam da je offtopic, ali rekoh hajde da oggovorim Vazi za ubuduce... 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Evo, trudio sam se da biram najcistiju pozadinu a da ujedno bude i bobber lep ;D Ako ne odgovara, kazi da nadjamo nesto drugo!! Poslužiće Evo i ja da stanem u red! stavio sam ove dve, ako mislis da nisu dobre, kazi da slikam nesto bolje. Kad bude - bude . Perspektiva prve fotografije je dobra ali od pozadine ne vidim konture pa ne bi bilo loše kada bi ga slikao ispred nekog belog zida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Treba obrisati, a neka Lisac stavi šta hoće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...