lord_oblivion 1361 Napisano Jul 27, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 27, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... imamo i novi model kraljice koji će verovatno SVI testirati besplatno razume se Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13966 Napisano Jul 27, 2016 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Samo vlasnici obe rage su objektivni u izlaganju svog mišljenja Dobrodošli su i svi ostali kojima to "nadmetanje" deluje zanimljivo.. s'tim da idemo u u korak sa vremenom te imamo i novi model kraljice koji će verovatno SVI testirati besplatno razume se Bilo bi lepo da i Doktor dođe sa svojom novom ST pa da eto imamo priliku i to da izmerimo i uživo uporedimo I da kepo protera oba ali vezanih ociju radi objektivnije ocene,put ionako zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 27, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam probao africu dva - tri kilometra, i sto se mene tice, dovoljno je, sve sam video 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 27, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tek ćeš da je probaš, ček samo da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 27, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ne zaboravi da se tim motorom moras da se i vratis u Nemacku 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 27, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Haha Pa dobro u pravu si, ali nije sapun majku mu Nećemo baš mnogo da je mučimo, malo samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 27, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jao kakva redaljka pada.. uzdamo se u Hondinu nepoderivost, istrajnost i kvalitet a tu je i kasko za nedaj bože Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Jul 28, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mora motor da bude registrovan za ovo cuveno nadmeranje? A ishod se zna unapred(ST pobedjuje), jel tako trafikanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 28, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel mora motor da bude registrovan za ovo cuveno nadmeranje? A ishod se zna unapred(ST pobedjuje), jel tako trafikanci nema potrebe za registraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 28, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jao kakva redaljka pada.. uzdamo se u Hondinu nepoderivost, istrajnost i kvalitet a tu je i kasko za nedaj bože Pa ne znam koliko će kasko da pokrije baš SVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 7, 2016 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podnesem izvestaj, stanje na terenu sledece, prodjosmo Mongoliju uzduz i popreko i ne videsmo ni jednu Super Teneru. Toliko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 7, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Leeepo Hitmane !!! Uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 7, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Inace sto se tice skupljanja,sve je spremno. Najavljeno vreme pravo endurasko, nadam se da ce malo i kisice da prospe da se ne gusimo. Vozi se krug oko 100km. Probao sam da bude 100% light, ali ne ide. Moraju cepovi, i malo adrenalina. Ko nije za takvu akciju, ima da se vozika oko Divcibara opusteno. Ako bude malo hladnije ili neke kisice,spremicemo i mini satricu, belu, svadbarsku. Ako bude bas jebeno, al nebi trebalo, tu su domacinstva. Track za prvih 80km, posle cemo lako 20160807060644-50124-data.gpx 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravite KRAMPONE ako mislite na off !!! Mislim da ce biti veselo, priroda se poigrala zadnje vreme, pa je reljef malo izmenjen. Naravno, nismo na trci, nije velika kilometraza, zato idemo lagano i savladavamo zajedno. Navigaciju ponesite !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ala bih se ja vama rado prikljucio, samo da imam motorin! This time next year!! izvinjavam se za off Imas TDM? Sto moras na off, bice dosta ljudi u kampu i vozikati se oko Divcibara asfaltom. U ostalom nismo tu iskljucivo zbog voanje, ima nesto i izmedju redova ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj biti maca, nego dodji da se vidis s ljudima uzivo, jebo xt 600 ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2228 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 1027 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan El ovo sektaški okršaj ili može i po neki nesvrstani? Možda bi se pojavili par starijih, da proverimo da li je pragnje/pivo i dalje onako kako pričaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 9, 2016 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neka stala? Ambar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Alp, uvek dobrodosli!!! Zextrim nema stala, ima satra. Ponesi podlosku i vrecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ala bih se ja vama rado prikljucio, samo da imam motorin! This time next year!! izvinjavam se za off Evo ja cu da dodjem u asfaltnoj varijanti na ono izmedju redova, ako ce ti biti lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bocca Maca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16037 Napisano Avgust 9, 2016 Misbehave Responsibly, 1630 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan yr.no Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljan sam Mlogo si daleko kepo Daleko je sunce, Kepo je na 2 sata 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 10, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ne mere http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-uzice/eta/11/1937064/1/meteogram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...