Popsy 2907 Napisano April 1, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nijednom je nisam zapalio šibicom nego u žaru vožnje :D :D a i dalje mi navlači osmeh na lice kad je poteram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 2, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Muzicari bar zaradjuju kad kupe Yamahu... A ribolovci Hondu...(pentu...jos ako je 4T...idi bre...uzivancija) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 2, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se kako razmisljas Vlado. Lepo je sto cenis Hondu u svim segmentima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 2, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan a i dalje mi navlači osmeh na lice kad je poteram Normalno. Srecan si sto je upalila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 2, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a i dalje mi navlači osmeh na lice kad je poteram Normalno. Srecan si sto je upalila. Ima istine i u tome :lol: ali ne pričamo mi o tome koji motor pali već koji je bolji ako je glavi adut - afrika lako pali (zbog 18 svecica po cilindru) to znači da je pozdan, dosadan motor bez snage... za motorom treba srce da ti zaigra, pa makar zbog guranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 2, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nema dosadnog motora, samo dosadnog vozača 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 2, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 4, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan paz da ne padneš na palac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 4, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ... Za motorom treba srce da ti zaigra, pa makar zbog guranja Da, bas mi je zaigralo kada smo te gurali na Uscu pre koji mesec bas zato sto nije htela da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 4, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad sledi onaj klip gde Vlajko vergla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 4, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to je fundamentalna razlika između ova dva motora: kod afrike radost traje u pripremnim radnjama, pranje, čišćenje sa mirišljavim krpicama i sve dok se ne upali motor kod super tenere radost počinje sa paljenjem motora i vožnjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 4, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vi i dalje bobonjate... ( u ovoj temi ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15322 Napisano April 4, 2015 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ova rasprava dobija razmere spora Izrael-Palestina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 4, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne lupaj gluposti, pre ce Izrael i Palestina da se dogovore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 5, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Popadicu, tebi srce zabridi svaki put kada ti motor upali sto i nije tako cesta pojava. Zato se i radujes svakoj voznji jer je cesta koliko i sedmica na lotou. Sa druge strane mi sa Afrikama smo indiferentni prema tome jer znamo da ce upaliti svaki put jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 6, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan neke su se prodale kao odlicne iako su radile samo na jednom cilindru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 6, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popadicu, tebi srce zabridi svaki put kada ti motor upali sto i nije tako cesta pojava. Zato se i radujes svakoj voznji jer je cesta koliko i sedmica na lotou. Sa druge strane mi sa Afrikama smo indiferentni prema tome jer znamo da ce upaliti svaki put jbg. Ti što ti sada motor ide preko 120kmh i jedna je od bržih afrika da ćutiš :D ti bar znaš kako je bilo kad upališ motor a nigde radosti :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 6, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ideja da namažemo dihtung glave bagremovim medom, neprocenjivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 7, 2015 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan FB_IMG_1428250808506.jpg To je jaci model .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 7, 2015 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ali ideja da namažemo dihtung glave bagremovim medom, neprocenjivo. Bogami taj med kad uhvati drzi bez srafova.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 7, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo, izvini J ali bilo je jace od mene!!! Dodatna oprema- PRIKOLICA!!! hahaha Auuuuuuu, cigane jedan.... nema me par dana na forumu i eto svinjarije! :D Išla je stara dama na prikolici do Nemačke, ali ne zato što je umorna, već zato što ja nisam imao vremena da je vozim. BTW, pogledaj koje su tablice na njoj,,,, ta je letos iz UK došla na točkovima noseći i mene i gđu, a samo sam ulje zamenuo. Ostalo nisam ni gledao - nije bilo ni potrebe Ne znam samo koliko bi STrotineta izdržalo taj put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo, izvini J ali bilo je jace od mene!!! Dodatna oprema- PRIKOLICA!!! hahaha Auuuuuuu, cigane jedan.... nema me par dana na forumu i eto svinjarije! :D Išla je stara dama na prikolici do Nemačke, ali ne zato što je umorna, već zato što ja nisam imao vremena da je vozim. BTW, pogledaj koje su tablice na njoj,,,, ta je letos iz UK došla na točkovima noseći i mene i gđu, a samo sam ulje zamenuo. Ostalo nisam ni gledao - nije bilo ni potrebe Ne znam samo koliko bi STrotineta izdržalo taj put? Nemoj da se pravdas... i da ti je ST kriva sto si tvoju bedeviju "preneo" u Nemacku. Tvoja AT ce se odlicno snaci u DE, taj motor je ionako samo za sterilno okruzenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 8, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A pazi kad će stvarno biti u sterilnom okruženju.... Vozikam se tu po okolini autom i ima mnogo lepih makadamskih "putića" koji vode NEGDE u planinu... Međutim, sve i jedan na kraju asfalta ima prokletu tablu da je saobraćaj zabranjen, čak i za motore. Pih.... već mi se Nemačka mnogo manje dopada nego što je to bilo na prvi pogled Mada, verujem da postoji neka grupa "bandita"... treba samo da ih pronađem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 8, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bolje radi nego što visiš na BJBu u radno vreme :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...