Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Nijednom je nisam zapalio šibicom nego u žaru vožnje :D :D :D :D :D

a i dalje mi navlači osmeh na lice kad je poteram :D

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

a i dalje mi navlači osmeh na lice kad je poteram :D

Normalno. Srecan si sto je upalila.

Ima istine i u tome :takoje::lol: :lol: :lol:   ali ne pričamo mi o tome koji motor pali već koji je bolji :P

ako je glavi adut - afrika lako pali (zbog 18 svecica po cilindru) to znači da je pozdan, dosadan motor bez snage... za motorom treba srce da ti zaigra, pa makar zbog guranja :)

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

... Za motorom treba srce da ti zaigra, pa makar zbog guranja :)

Da, bas mi je zaigralo kada smo te gurali na Uscu pre koji mesec bas zato sto nije htela da upali :)

to je fundamentalna razlika između ova dva motora:

• kod afrike radost traje u pripremnim radnjama, pranje, čišćenje sa mirišljavim krpicama i sve dok se ne upali motor
  • kod super tenere radost počinje sa paljenjem motora i vožnjom ;)

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Popadicu, tebi srce zabridi svaki put kada ti motor upali sto i nije tako cesta pojava. Zato se i radujes svakoj voznji jer je cesta koliko i sedmica na lotou. Sa druge strane mi sa Afrikama smo indiferentni prema tome jer znamo da ce upaliti svaki put jbg. :)

Popadicu, tebi srce zabridi svaki put kada ti motor upali sto i nije tako cesta pojava. Zato se i radujes svakoj voznji jer je cesta koliko i sedmica na lotou. Sa druge strane mi sa Afrikama smo indiferentni prema tome jer znamo da ce upaliti svaki put jbg. :)

Ti što ti sada motor ide preko 120kmh i jedna je od bržih afrika da ćutiš :D :D :D ti bar znaš kako je bilo kad upališ motor a nigde radosti :D :D :D

ATglava.jpg

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Jaooooo, izvini J ali bilo je jace od mene!!! Dodatna oprema- PRIKOLICA!!! hahaha

110494751020616268116835.jpg

Auuuuuuu, cigane jedan.... nema me par dana na forumu i eto svinjarije! :D :D :D

Išla je stara dama na prikolici do Nemačke, ali ne zato što je umorna, već zato što ja nisam imao vremena da je vozim. BTW, pogledaj koje su tablice na njoj,,,, ta je letos iz UK došla na točkovima noseći i mene i gđu, a samo sam ulje zamenuo. Ostalo nisam ni gledao - nije bilo ni potrebe ;) Ne znam samo koliko bi STrotineta izdržalo taj put? :D

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Jaooooo, izvini J ali bilo je jace od mene!!! Dodatna oprema- PRIKOLICA!!! hahaha

110494751020616268116835.jpg

Auuuuuuu, cigane jedan.... nema me par dana na forumu i eto svinjarije! :D :D :D

Išla je stara dama na prikolici do Nemačke, ali ne zato što je umorna, već zato što ja nisam imao vremena da je vozim. BTW, pogledaj koje su tablice na njoj,,,, ta je letos iz UK došla na točkovima noseći i mene i gđu, a samo sam ulje zamenuo. Ostalo nisam ni gledao - nije bilo ni potrebe ;) Ne znam samo koliko bi STrotineta izdržalo taj put? :D

Nemoj da se pravdas... i da ti je ST kriva sto si tvoju bedeviju "preneo" u Nemacku. Tvoja AT ce se odlicno snaci u DE, taj motor je ionako samo za sterilno okruzenje... :lol:  :lol:  :P

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

A pazi kad će stvarno biti u sterilnom okruženju.... Vozikam se tu po okolini autom i ima mnogo lepih makadamskih "putića" koji vode NEGDE u planinu... Međutim, sve i jedan na kraju asfalta ima prokletu tablu da je saobraćaj zabranjen, čak i za motore. Pih.... već mi se Nemačka mnogo manje dopada nego što je to bilo na prvi pogled ;) Mada, verujem da postoji neka grupa "bandita"... treba samo da ih pronađem ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja