zextreme 1283 Napisano Maj 9, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da odložite za zimu... Sigurnije je! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 9, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan vidi ga ovaj narandzasti ...odakle ispade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, možete li mi pomoći oko predloga za sledeći motor. ST ili AT? . . . Vidi ga provokator...... Cedo, mislim da je za tebe , najbolje i najbezbednije , da kupis auto Moram malo, dosadno mi. Imam dva auta kući, šta će mi više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 9, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan da bude crnje i gore Zex je najkompetentniji od svih nas ovde posto je vozio i ST i AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas jos koji smo probali i shvatili da ni jedna ne valja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 10, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Yamaha fun ali me je nasmejalo ovo, a uklapa se uz ovaj gore video Treba svakako znati da se ovako nesto desava u odnosu 1 prema 1 000 000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 11, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas jos koji smo probali i shvatili da ni jedna ne valja Jeeeel`?! Zato, pored te vrsalice sto sada vozis, trazis nesto za off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas jos koji smo probali i shvatili da ni jedna ne valja Jeeeel`?! Zato, pored te vrsalice sto sada vozis, trazis nesto za off! Ne vredi nemogu bez prasine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 11, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas jos koji smo probali i shvatili da ni jedna ne valja Jeeeel`?! Zato, pored te vrsalice sto sada vozis, trazis nesto za off! Ne vredi nemogu bez prasine Da ti ja predlozim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Yamaha fun ali me je nasmejalo ovo, a uklapa se uz ovaj gore video Treba svakako znati da se ovako nesto desava u odnosu 1 prema 1 000 000 pa u principu ti si skroz u pravu ipak je to yamaha a znate li sta kod AFRICE prvo crkne PA GAZDA i to od starosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i to dok je jos na putu :-P:-P:-P:-P:-P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Brate kad krenes sa afrikom do prodavnice ...umres od starosti dok stignes.... he, he, he .... ili od dosade ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Brate kad krenes sa afrikom do prodavnice ...umres od starosti dok stignes.... he, he, he .... ili od dosade ... naravno kad ides preko suma i planina jedno 100+km na brzinu to sa ST nikako nesme da se radi to stoji i u servis manuelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 13, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, sta ti je afrikanac..navikao na "Service manual" ...mi za Super tenere imamo "User manual"... Nama lepo daju uputsvo za rukovanje sa novim motorom , a vama odmah uputstvo za servisiranje ..... znaju ljudi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Maj 13, 2014 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Daju vam, uputstvo za rukovanje pp aparatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 13, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce vam trebati isto je i kod fice 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 13, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan sad je sve jasno... STenera ima Ficin motor... Pa gde ces lepse: Klavijatura na Ficin pogon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 13, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Greska, AT ima klackalice i podizace , a ST ima plocice.... A rasturali ste AT, HEr Flick i ti...vide se klackalice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, sta ti je afrikanac..navikao na "Service manual" ...mi za Super tenere imamo "User manual"... Nama lepo daju uputsvo za rukovanje sa novim motorom , a vama odmah uputstvo za servisiranje ..... znaju ljudi ma brat j,,,bem li ga dal je servis il juzer manual afriku napoji benzinom sedi i teraj a STrasilo dok kresnes treba ti vecnost i najmanje tri para ruku bar POPSYu jednom vrti gas drugom dzara saug opet nesto brlja po tabli kako se snalazi svaka mu cast al dok kresne dva put se preznoji siroti vas STpredsednik sektenesto otprilike kao kad Zoran Cvijanovic u filmu MUNJE VERGLA I RUKAMA I NOGAMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I posle svega toga on 2km kasnije obidje Afrikance a da nije siguran da li je to bilo nesto parkirano sa strane ili je ipak Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 13, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Daju vam, uputstvo za rukovanje pp aparatom ti da se ne javljas dok ti motor ne preboli stah od visine i offroada :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Maj 13, 2014 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si prasinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 13, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Greska, AT ima klackalice i podizace , a ST ima plocice.... A rasturali ste AT, HEr Flick i ti...vide se klackalice.. Šteta što Toza Marković ne radi prave pločice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 13, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Greska, AT ima klackalice i podizace , a ST ima plocice.... A rasturali ste AT, HEr Flick i ti...vide se klackalice.. Šteta što Toza Marković ne radi prave pločice. Ne spominji mi TM sad su u stecaju i fasovao sam kao crni.... Nadjene orginalne, dosta ste zezali Stenerase... A ovima objasni da su klackalice za low performance motore....na prave idu plocice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...