perlx 562 Napisano Octobar 2, 2013 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Nece ih ni lopovi ni cigani, citali na netu da to nista ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 2, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga deterdžent što se se okuražio Jedva čekam da dođeš na prvu vožnju.. pa da bude prvi put sa tenerašima na jutarnje mokrenje u gori zelenoj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Octobar 2, 2013 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Stenerasa sam vec pratio.... neka hvala ne u skorije vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Octobar 2, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pratio, pratio!!! Nego kako drugacije?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 3, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Alo lešinari, nemoj podmladak da mi dirate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 3, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Alo lešinari, nemoj podmladak da mi dirate. niko ga ne dira, vidiš da se sam dira... jel se to ono beše zove masturbacija :lol: nego Vojo sledeći put da povedemo podmladak... ja ću da kontaktiram ona dva grmalja što su kupili ST a ti Perlxa i Fruita (mada je Fruit teneraš sa greškom al aj sad ) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 3, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mojne brate, ko da gura to po blatu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 3, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zajedno ćemo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Octobar 3, 2013 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Nova otkrica iz Portugala, znali su stari sta valja: "Jos od pocetka vremena muskarci sa planete zemlje iscekivali su dolazak onoga sto ce biti najsavrrsenije remek-delo covecanstva. Istoricari su pronasli nekoliko poruka nasih predaka u kojima su najavljivali dolazak masine koja ce obistini san coveka. LEGENDE." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 3, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A jeste milion.. faraona je teralo papriku dok su teneraši jeli ajvar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 3, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili su jeli kuvana jaja A izgleda da cemo svi imati svezih jaja na voznjama... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 3, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Nova otkrica iz Portugala, znali su stari sta valja: "Jos od pocetka vremena muskarci sa planete zemlje iscekivali su dolazak onoga sto ce biti najsavrrsenije remek-delo covecanstva. Istoricari su pronasli nekoliko poruka nasih predaka u kojima su najavljivali dolazak masine koja ce obistini san coveka. LEGENDE." mislim da si pomešao... to je bila najava smaka sveta :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 3, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel uz AT , kao oprema idu i neki ekserchici..... sa slikom Hogara Strasnog :lol: kao plati cigane da ti oteraju ST , kakva mashta .. ajde josh ...cak se i ovaj crnac-Jager ukljucio u temu ... moj naklon Jageru ..... jedinom coveku koji se dva puta u zivotu, zajebo na isti nacin.... a ne pricam o braku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 3, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado... Znam ljude koji su kupili STeneru, pa presli na AT. Nesto i nema prelaska sa AT na ST. A evo ja sam kupio drugu AT. A ne znam nikoga ko je kupio dve STenere Tako da pusti ti to da li sam se i koliko zajebao Upravo sam razgovarao sa spediterom, stize makina uskoroooooooooooooooooooooo!!!!!! JoooJJJj jedva cekam BTW, bice DVE AT u Africi Kolega isto kupuje jednu.... a STenera, naravno, ni jedna. hehe Ma raspala bi se mukica posle 2 dana ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 3, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Vlado... Znam ljude koji su kupili STeneru, pa presli na AT. Nesto i nema prelaska sa AT na ST. A evo ja sam kupio drugu AT. A ne znam nikoga ko je kupio dve STenere Tako da pusti ti to da li sam se i koliko zajebao Upravo sam razgovarao sa spediterom, stize makina uskoroooooooooooooooooooooo!!!!!! JoooJJJj jedva cekam BTW, bice DVE AT u Africi Kolega isto kupuje jednu.... a STenera, naravno, ni jedna. hehe Ma raspala bi se mukica posle 2 dana ovde... joj bre al ti gresis covece...evo ja 3 stenere u garazi..dve moje.prodo papriku...nemam upalu bubrega pa da mi treba nesto da me drma i trese..a nisam ni penzioner... ccccc..... da si se zajebo..pa znas i sam,jednu papriku furas drugu koristis za delove...to svi mi znamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 3, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iznerviraćeš me na kraju da ti dođem u goste na mesec dana i da ti pojedem sve po kući :P naravno da ne treba dve ST jedna je taman... a svi koji su presli sa ST na AT su je gurali u oglase u roku od pola sezone plafon :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 3, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Iznerviraćeš me na kraju da ti dođem u goste na mesec dana i da ti pojedem sve po kući :P naravno da ne treba dve ST jedna je taman... a svi koji su presli sa ST na AT su je gurali u oglase u roku od pola sezone plafon :P ziva istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 3, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, istina je tamo negde, na livadi, u blatu, šumi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 3, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja sam spediter i logisticar 20 godina, ali STeneru bi dovezao.... a afriku naravno u kontejner (za djubre) Nek si ti meni ziv i zdrav.... i da pocnes uskoro da nam saljes putopise iz Crne Afrike.. PS. jos uvek mi dugujes fotku one pozadine, na koju mozes flajku piva da ostavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 3, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha dogovoreno za fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 3, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Boki, istina je tamo negde, na livadi, u blatu, šumi... Nemoj ti njemu livada, blato, suma... lepo je napisao da su u garazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 3, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Boki, istina je tamo negde, na livadi, u blatu, šumi... Nemoj ti njemu livada, blato, suma... lepo je napisao da su u garazi. pa naravno..gde bi drugo mogo da ih parkiras.. jedino..hm..pa sad ja znam da paprikanci to vole da drze u spavacoj sobo..neee..mi stenerasi nismo bas tolko....opsednuti uglavno kad god pitas paprkanca de mu je motor kaze parkiran kod mehanicara,ili u spavacoj sobi da ne nazebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 3, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Boki, istina je tamo negde, na livadi, u blatu, šumi... jeste..cak i na auto putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 3, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Boki, istina je tamo negde, na livadi, u blatu, šumi... jeste..cak i na auto putu... i oglasima za polovne delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 3, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Boki, istina je tamo negde, na livadi, u blatu, šumi... jeste..cak i na auto putu... i oglasima za polovne delove... sto jes jes,nema steneri mnogo u delovima..a kod nekih na otpadima nadje se paprika..na kilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...