Aćimo 1144 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan AT sekti se smeši još jedan član. Jeste da je dečko stidan i da ne zna puno o motorima, ali sam mu izbio iz glave mit o ST. Još samo da (pro STUD...ira) finansije i eto ga na proleće sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zex, to sto si napokon kupio pravi motor, to stoji, ali i ne znaci da si od sada afros. Prvo i osnovno da na prvom okupljanju popusimo lulu mira, pa onda da prodješ kroz jedno iskušenje od par vožnji nebi li videli jes ti dostojan te mašine, pa tek onda da vidimo šta sa tobom. MoRe je@te se barabe jedne... Vi bi mene da inicirate,jeL?? Sto se Popseta tice... nisam nista lose mislio, samo sam potvrdio da ostaje sve po starom!!! ..a da ce da prinesemo zrtvu, to stoji! Bice mi cast da okrvavim ruke! Eeeeee, a lepo ti drug govorio biće "dukat da udješ u kolo a deset da izađeš" ‚ nikako sam sa Afrikancima da te ne iskoriste... uvek zovi bar jednog Superteneraša da ti čuva leđa (jes da si zastranio al i dalje si naš - ovi afrikanci neće moći da ti stignu ni kad si na Africi) pazi ga ovaj?! pusti bre oveka da razmišlja svojom glavom, ume on sam da čita. u ostalom on od juče vozi africu, itd ...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pazi ga ovaj?! pusti bre oveka da razmišlja svojom glavom, ume on sam da čita. u ostalom on od juče vozi africu, itd ...! Pa pustio sam ga, i vidi šta napravi :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Zex, to sto si napokon kupio pravi motor, to stoji, ali i ne znaci da si od sada afros. Prvo i osnovno da na prvom okupljanju popusimo lulu mira, pa onda da prodješ kroz jedno iskušenje od par vožnji nebi li videli jes ti dostojan te mašine, pa tek onda da vidimo šta sa tobom. MoRe je@te se barabe jedne... Vi bi mene da inicirate,jeL?? Sto se Popseta tice... nisam nista lose mislio, samo sam potvrdio da ostaje sve po starom!!! ..a da ce da prinesemo zrtvu, to stoji! Bice mi cast da okrvavim ruke! Eeeeee, a lepo ti drug govorio biće "dukat da udješ u kolo a deset da izađeš" ‚ nikako sam sa Afrikancima da te ne iskoriste... uvek zovi bar jednog Superteneraša da ti čuva leđa (jes da si zastranio al i dalje si naš - ovi afrikanci neće moći da ti stignu ni kad si na Africi) a kod vas tenerasa je obicaj "u dukat da udjes u kolo i deset puta da izadjes" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 30, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A ne.. mi smo vise u fazonu platis 5 dobijes 8.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 30, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ..ili daj dva uzmi sve! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 30, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan A ne.. mi smo vise u fazonu platis 5 dobijes 8.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Rusicu.. vidi prognozu http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 2, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Rusicu.. vidi prognozu http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 najavishe oni i za chetvrtak 10ak stepeni pa kita... aj videcemo sutra shta ce vreme doneti.. pa ako nishta drugo, lokalno okupljanje na ushcetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 4, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas LETO Moglo bi da potraje da i ovi teneraši isteraju svoje kante. Ne smeju po zimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 5, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja vala nisam mogao da odolim, za vikend sam udario finu kilometražu sa STarom...koliko god to potvrđuje Jager-ovu teoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas LETO Moglo bi da potraje da i ovi teneraši isteraju svoje kante. Ne smeju po zimi Jeste da, al po ovoj kiši žive duše na motoru nije bilo... a o afrikancima i da ne govorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5926 Napisano Decembar 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Večeras lepa kiša padala kada sam se vraćao kući iz Labosa Od motora sam video dva - tri skutera i jedan KTM u suprotnoj traci na Brankovom mostu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Večeras lepa kiša padala kada sam se vraćao kući iz Labosa Od motora sam video dva - tri skutera i jedan KTM u suprotnoj traci na Brankovom mostu Pa da si krenuo kad i ja video bi i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 5, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Pops ja bio juce do Krleta da vidim HTZ i do MAdjarske da vidim neke motore za ortaka i pogodi!? NEko vozi Afriku u Vrbasu, nosio fluo prsluk, lici na Jagerovi, al nisam siguran.... tako da...ima ih samo se maskirali u fluo prsluke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja bio, mame mi Ja sam dangubio po Subotici i okolini na pozajmljenom TA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 5, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan E, da sam znaoo da si tu , da odemo negde na pice... I da ubedim ortaka za enduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam ja, sve vreme. I lupom tražim teneraše koji nikako da se pojave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam ja, sve vreme. I lupom tražim teneraše koji nikako da se pojave Nema njih tamo gde nema brda i krivina, to je samo za afrike :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema njih bre NIGDE U stvari ima... po servisima i otpadima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema njih bre NIGDE U stvari ima... po servisima i otpadima hahahahaha, upravu si... to je gledanje iz tvoje perspektive (mi tu dolazimo zato sto su nam prijatelji afrikanci tu) :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Decembar 6, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hihihihih.... taman se stekao utisak da Popsy posustaje, ali u ovih par zadnjih postova je objasnio :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan hihihihih.... taman se stekao utisak da Popsy posustaje, ali u ovih par zadnjih postova je objasnio :lol: :lol: da, dao je nemusto objasnjenje zasto visi po servisima, jedino nije objasnio da kolege afrikanci u tim servisima vise zato sto kafenisu tamo, a tenerasi dolaze u iste u pokusaju da te metastazirale rage stave u poluvozno stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 8, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nema njih bre NIGDE U stvari ima... po servisima i otpadima da..poznato naqm je,,africi se generalna radi mesecima... verovatno nema delova za nju,,razgrabe se pio 5 meseci unapred.. jeb..krsina obicna..ko neko cigansko sokocalo,pravi se mesecima,a vozi danima..ne nedelju nego dan dva..mozda i treci....dan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hihihihih.... taman se stekao utisak da Popsy posustaje, ali u ovih par zadnjih postova je objasnio :lol: :lol: da, dao je nemusto objasnjenje zasto visi po servisima, jedino nije objasnio da kolege afrikanci u tim servisima vise zato sto kafenisu tamo, a tenerasi dolaze u iste u pokusaju da te metastazirale rage stave u poluvozno stanje vidi ti i tvoja afrika ste izuzetak koji potvrdjuje pravilo... doduse posto imas svoju garazu sa kompletnim alatom je moguci razlog sto te nema u servisim :P ps. Kad bi mogao da se stavi brojač na plastike ili rezervoar koji bi brojao koliko je puta skinut, verujem da bi broj bio impozantan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...