Kiro 153 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Joooj a ja ga voleeeem.Biće valjda ispravka sledeći put, sad stvarno nismo mogli da ostanemo.Tj ja nisam mogao, ja sam kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koji vam je ovaj sa zastavom? ;D Kako bre omašismo kupus, vidi se da je bio :-* Ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Koji vam je ovaj sa zastavom? ;D Kako bre omašismo kupus, vidi se da je bio :-* Ja. Viorila se zastavica ispred mene ceo dan.Da spakujes u koferče da imamo za sledeće vožnje.I da je pobodemo u kamp na Goliji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 29, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno uploadujem slike na imageshack.90% slika bih mogao da postavim ali bi to bilo preterano,pa sam se odlucio za samo 103 komada ;D Necu ih komentarisati,neka govore same. Za sve vas koji ste mi poslali pp,cd saljem u ponedeljak.Ranije nazalost ne mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 30, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 30, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 30, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da je ekipa zagrejana, hajde onda da se opet okupimo na Zlatiboru. Ovih dana cu otici opet da obidjem teren za offroad i da vidim gde bi bilo najidealnije da postavimo kamp. Kepo i Ruska posto su u komsiluku mogli bi doci pa da idemo zajedno (mozda sada u nedelju, zavisno od vremena). A ostali izjasnite se ako ste zainteresovani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 30, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo je neupotrebljiv do kraja maja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Joska, bravo za slike, govore vise od reci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano April 30, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sad ove sve silne slike i 'ocu opet da idem!!! ;D ;D ....samo moram da nabavim neki enduro! ;D Joska, slike su odlicne...svaka cast kako, tebi tako i tvojoj saputnici ! Bio si u pravu, slike za desktop! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo je neupotrebljiv do kraja maja ;D Kepo il afrika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da je ekipa zagrejana, hajde onda da se opet okupimo na Zlatiboru. Ovih dana cu otici opet da obidjem teren za offroad i da vidim gde bi bilo najidealnije da postavimo kamp. Kepo i Ruska posto su u komsiluku mogli bi doci pa da idemo zajedno (mozda sada u nedelju, zavisno od vremena). A ostali izjasnite se ako ste zainteresovani. Ja sam uvijek upotrebljiv. Samo javite kad je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu se vala nekako naciniti upotrebljivim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za prosli vikend zakazo, al Zlatibor necu propustiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Teeeneeeeraaaasiiiiiiii !!! Hocete nam dati priliku da izjednacimo, dok vas jos ima na forumu ? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Teeeneeeeraaaasiiiiiiii !!! Hocete nam dati priliku da izjednacimo, dok vas jos ima na forumu ? ;D ;D Dosta je bilo, dokad bre vise da se brukate ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 3, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan hm.........pa kolko vidim od kad je bio susret...pola afrika je na prodaju..... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan hm.........pa kolko vidim od kad je bio susret...pola afrika je na prodaju..... :) Raspale se, a Kepina je jos na popravci ;D Kepo je neupotrebljiv do kraja maja ;D Kepo il afrika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre ces prodati tu ragu od CBX-a, nego Teneru. Teneru ostavi unucicima za muzej, nema racun da je dajes za 1500 eur. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic je ziiiiiv ?!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 3, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan za srecu je potrebno troje,ja super tenera i moja cera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano Jun 3, 2009 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio super teneru, znači pun pogodak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio super teneru, znači pun pogodak ;D pun pogodak, ali u šta? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...