Popsy 2907 Napisano Novembar 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa zato su tu prijatelji da ti pomognu :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo, tu smo Narandžasto kanapče je uvek pri ruci za šlepanje kangrba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan i afrika twin je spremna. http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://www.motorcyclenews.com/upload/268348/images/HONDA%2520AFRICA%2520TWIN%25201200%2520Oberdan.jpg&imgrefurl=http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2010/june/HONDA-AFRICA-TWIN-1200/_/R-EPI-124595&usg=__Z1xjRnIij0efgnhyY7Q9dTBEp-E=&h=778&w=1024&sz=266&hl=hr&start=6&zoom=1&itbs=1&tbnid=BXKXAx1lwoVMkM:&tbnh=114&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dafrika%2Btwin1200%26hl%3Dhr%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1 pusti te slike i sta bi neko voleo da se napravi, i ta nova ST i AT veze nemaju sa originalom ovo je pravi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AUuuuuuuuuuuH kako je doooooobra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan AUuuuuuuuuuuH kako je doooooobra!!! budu li me isprovocirali, ima da nabudzim isto ovako moju, da crknu dusmani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' što će oni... ali ima bre I JA da crknem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan evo jos neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' što će oni... ali ima bre I JA da crknem!! tebi cu da dam da je vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo da te izprovociramo : provoc, provoc :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan evo da te izprovociramo : provoc, provoc :P ne moram jos mnogo da ulazem, blizu sam, rally oklop, prednji amortizeri i 18 pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ono sport Bily torbica pozadi? Taman tu staje sve sto ti treba.. za avanturu do usca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan To je Touratech Special Ushtie Equipment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Jel ono sport Bily torbica pozadi? Taman tu staje sve sto ti treba.. za avanturu do usca maco mala, moja afrika je videla vise sveta nego svi vi zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kada turimtek pozadinu na sedište, tek onda znam šta je mašina. Ovako preko tastature svi su krš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pricala i moja baka isto tako, ali isla na letovanje samo jednom godisnje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan maco mala, moja afrika je videla vise sveta nego svi vi zajedno Ma ajde..odes jednom na duzi put..i posle cele godine srces kafu na uscu.. Samom Jager priznajem da se vozi.. pitaj ga kolko je to u kmiljama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Geni su čudo, vidim da si povukao malo na baku. Em ne znaš šta pričaš, em si ubeđen u isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pricala i moja baka isto tako, ali isla na letovanje samo jednom godisnje.. :lol: :lol: pa gde se ti javljas, bio si do CG i napisao putopis ko da si isao oko sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan maco mala, moja afrika je videla vise sveta nego svi vi zajedno Ma ajde..odes jednom na duzi put..i posle cele godine srces kafu na uscu.. Samom Jager priznajem da se vozi.. pitaj ga kolko je to u kmiljama? ali kvalitetno, to si zaboravio, sto se mene tice, kada se vratim sa puta ne moram vise da vozim za tu godinu, sve sto posle vozim je iz nuzde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo goso to ti isto kao ovaj Acim, nema ga celo vece i samo se pojavi od nekud i on kao upoznat sa situacijom.. A u stvari je slep jer nevidi stvarnost zivota i trontava afrika za koju misli da je spoj ZZR1100 i WR450... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pricala i moja baka isto tako, ali isla na letovanje samo jednom godisnje.. :lol: :lol: pa gde se ti javljas, bio si do CG i napisao putopis ko da si isao oko sveta Molim? Ja napiso putopis... Napiso sam 5 reci i postavio lepe slike. A i pogresio sam podforum, molim admine da prebace temu u Weekend voznje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan maco mala, moja afrika je videla vise sveta nego svi vi zajedno Ma ajde..odes jednom na duzi put..i posle cele godine srces kafu na uscu.. Samom Jager priznajem da se vozi.. pitaj ga kolko je to u kmiljama? ali kvalitetno, to si zaboravio, sto se mene tice, kada se vratim sa puta ne moram vise da vozim za tu godinu, sve sto posle vozim je iz nuzde Jes iz nužde kad ti se Afrika oporavlja 6 meseci posle tog put ( sa koga još nismo videli ni jednu sliku ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zaslepljen ljudskom glupošću, čovek širokih shvatanja inače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Shvatićeš i ti jednog dana samo opušteno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...