bopk 1387 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj forum je zastranio. Pretekli smo domaci but&guz :o Ja se vise ne oglasavam ovde dok nas opet ne prestigne osnovna tema,kamen temeljac foruma but&guz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bukvar za tenerše ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...ovaj bluz zivopisno opisuje desavanje na vasim trotinetima, sve je polaako i tesko! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj forum je zastranio. Pretekli smo domaci but&guz :o Ja se vise ne oglasavam ovde dok nas opet ne prestigne osnovna tema,kamen temeljac foruma but&guz. mudro zboris! i ja cu da uzmem odmor od par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ...ovaj bluz zivopisno opisuje desavanje na vasim trotinetima, sve je polaako i tesko! ;D pa valda znas da je polako i dugo najbolje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...ovaj bluz zivopisno opisuje desavanje na vasim trotinetima, sve je polaako i tesko! ;D pa valda znas da je polako i dugo najbolje ;D polaako i tesko je nesto sasvim drugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj forum je zastranio. Pretekli smo domaci but&guz :o Ja se vise ne oglasavam ovde dok nas opet ne prestigne osnovna tema,kamen temeljac foruma but&guz. mudro zboris! i ja cu da uzmem odmor od par dana ...maaa ajte molim Vas, sijemo ih samo za dve strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj forum je zastranio. Pretekli smo domaci but&guz :o Ja se vise ne oglasavam ovde dok nas opet ne prestigne osnovna tema,kamen temeljac foruma but&guz. mudro zboris! i ja cu da uzmem odmor od par dana ...maaa ajte molim Vas, sijemo ih samo za dve strane! ostetio sam vid citajuci pitove postove, probaj ti da pregledas 111 strana+ putopise+ izlete i vikend voznje trazeci gde je on to putovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zna da nije ST jedina bila na malim ekranima... ako ne čak i poznatija u dečijim emisijama se može videti i Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj forum je zastranio. Pretekli smo domaci but&guz :o Ja se vise ne oglasavam ovde dok nas opet ne prestigne osnovna tema,kamen temeljac foruma but&guz. mudro zboris! i ja cu da uzmem odmor od par dana ...maaa ajte molim Vas, sijemo ih samo za dve strane! ostetio sam vid citajuci pitove postove, probaj ti da pregledas 111 strana+ putopise+ izlete i vikend voznje trazeci gde je on to putovao paaa jeee, putovao covek... u skladu sa vremenom i mogucnostima kao i svi mi... za tvoje putesestvije skidam kapu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AAAaaaaaaaallooooooooooo bre, TENERAŠI!!! Pa Sunce li vam poljubim, ne može čovek da ode na 2 dana da se provoza, a vi već načukate 10+ strana "debelih agumenata" ;D Bolje palite te kanturine ukoliko uopšte i mogu da upale, pa se vozite, makar i po ulici gore-dole. Znam da dalje ne smete, mnogo teško to čudo da se gura kada crkne. Znači ne ako, već KADA crkne ;D Nemam slike, nije moglo da se slika, ali juče me je 100km tukla kiša k'o nenormalna... grgr... Nemam podvodni fotoaparat pa nisam ni slikao A vaše kante bi se otopile po onom vremenu i prošle bi k'o moje noge: MOKRE SKROZ! Bemti čizme.... moraju da padnu nove, krajnje mi je vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vi to samo po kisi i vozite. Posle kao nismo smeli brze zbog kise ;D Znam ja vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj forum je zastranio. Pretekli smo domaci but&guz :o Ja se vise ne oglasavam ovde dok nas opet ne prestigne osnovna tema,kamen temeljac foruma but&guz. mudro zboris! i ja cu da uzmem odmor od par dana ...maaa ajte molim Vas, sijemo ih samo za dve strane! ostetio sam vid citajuci pitove postove, probaj ti da pregledas 111 strana+ putopise+ izlete i vikend voznje trazeci gde je on to putovao paaa jeee, putovao covek... u skladu sa vremenom i mogucnostima kao i svi mi... za tvoje putesestvije skidam kapu! postujem, ali onda ne prozivas na tu temu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pozz odoh na odmor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan pozz odoh na odmor ;D Q notj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pozz odoh na odmor ;D -1 afrosi sledite pametnog coveka po delima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 22, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidis Gile da su svi polegali ko kokosi!! ;D Kako je bilo u Pancevu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu lepo je bilo , jedino sto me PecaBMW malo razljutio.. ajmo kući ajmo kući vec smo oko 23h krenuli doma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 22, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taman, pa ne moze BMW po mraku da se tera! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidis Gile da su svi polegali ko kokosi!! Ko bre legao? ;D ;D Vi to samo po kisi i vozite. Posle kao nismo smeli brze zbog kise ;D Znam ja vas. Ne bre... mi to i PO kiši vozimo .. za razliku od vas ;D Šalu na stranu, baš me ubila kiša .. k'o davno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma pusti šalu... kam gi slike sa kačenja pokazivača brzina... ;D ;D ;D ajde kači znam da imaš ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 22, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ne bre... mi to i PO kiši vozimo .. za razliku od vas ;D Šalu na stranu, baš me ubila kiša .. k'o davno svaka cast toliko km po onakvom vremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=48768.msg749163#msg749163 To je sa već ugrađenim, vidi se crveni display A one plastike u kutiji što Dzoks prodaje su MOJE, slikano sinoć za vreme ugradnje novog automata za LED migavce i pokazivača brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma vido sam ja to... nego čekam pričicu... znam da si bio kod Joške i da ti ugrađen crveni (iako bi na afriku bolji bio zeleni :P ) pa sam mislio da ima još koja slika ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa... pa ima još koja, od očerupane Afrike Da bi nova migalica bila majstorski odrađena, trebalo je ogoliti motor do te mere, da ostane samo ram. Onda može instalacija baš lepo da se grunfuje ... sad ću ih naći, pa postaviti... Inače, Pedjin citat iz druge teme: jel to kokpit boinga?! majstor ga je napravio... ocu i ja :'( NIJE Pedja, makar kako ti se činilo da je Afrika Boing ;D .... Mada, u poredjenju sa tim tvojim traktorom... JESTE Boeing ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...