bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Goso nemoj te heavy slike sa putovanja. Trebace nam opet 3 stranice da povrate moral ;D ne bih ja, nego pit trazio ;D na ovim slikama se i vidi ocekivano DA STOJITE PORED MOTORA A NE DA SE VOZITE :D a to se neracuna,,mislim na to vase guranje krseva....mogu i ja da guram avion al to neznaci da sam ga vozio ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas su lepo parkirani i ne obicno cisti...hm hm ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso nemoj te heavy slike sa putovanja. Trebace nam opet 3 stranice da povrate moral ;D ne bih ja, nego pit trazio ;D na ovim slikama se i vidi ocekivano DA STOJITE PORED MOTORA A NE DA SE VOZITE :D a to se neracuna,,mislim na to vase guranje krseva....mogu i ja da guram avion al to neznaci da sam ga vozio ;D ;D ;D ;D jel ovako bolje? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas su lepo parkirani i ne obicno cisti...hm hm ;D ;D ;D taj problem sa muvama po motoru sam vec objasnio negde na prethodnim stranama zna se na sta idu muve ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan u mal nisam dusu ispustio dok nisam izgurao motor uz ovo brdo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a evo vam mala uteha da niste naj gori, slikano u svajcarskoj, predgradje lugana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ispao na ovoj poslednjoj slici Goso... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si isapo na ovoj poslednjoj slici Goso... ;D ;D ;D opet prljav monitor? ne prepoznajes se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si isapo na ovoj poslednjoj slici Goso... ;D ;D ;D opet prljav monitor? ne prepoznajes se ;D ...pre nekoliko postova sam objasnio ko su kauboji a ko goveda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da su slike lepe (cak i ova poslednja uz ne razumljiv tekst ), ali ne pricamo kud je sve mogla AT dok je bila u garanciji, i kako moze da izgleda u garazi posle 20 godina. Ovo je druga tema. KO JE BOLJI ;D ;D ;D U stvari to se i zna ...ST ST ST ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nego, ja jos uvek cekam vase slike, dobih suljeve cekajuci da postavite neku, kao '' vi na putu'' osim mojih , iznudjenih, slika, na bjb forumu mozete jos procitati i putopise uvazenih kolega dane@ i veve, a da ne pricate da favorizujem afrikace, na istom forumu mozete procitati zivopisne putopise sa fruske gore, zlatibora, avale, jagodine, sapca.... , napisane od strane globtrotera na ST-u (izvinjavam se na malim slovima u imenima gradova, mrzi me da jurim shift) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da su slike lepe (cak i ova poslednja uz ne razumljiv tekst ), ali ne pricamo kud je sve mogla AT dok je bila u garanciji, i kako moze da izgleda u garazi posle 20 godina. Ovo je druga tema. KO JE BOLJI ;D ;D ;D U stvari to se i zna ...ST ST ST ;D ;D ;D dragi kolega, krave su od gipsa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan goso,,ove podvale sa slikama retrovizora se neracunaju,, :D ;D ;D mani te decuje fore,,,sad da se kaznis sa uzickim gedorama :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan goso,,ove podvale sa slikama retrovizora se neracunaju,, :D ;D ;D mani te decuje fore,,,sad da se kaznis sa uzickim gedorama :P :P jbg. reci kakve slike za tebe su prihvaljive ka dokaz, da sledeci put kada krenem negde mogu adekvatno da dokumentujem i vas demantujem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je slika gde si ti na motoru, pri brzini od bar 100 na sat, a da se vidi ceo motor i ti na njemu, ali da si sve to slikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Februar 21, 2010 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, evo, ST u prirodnom okruženju, na autoputu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je slika gde si ti na motoru, pri brzini od bar 100 na sat, a da se vidi ceo motor i ti na njemu, ali da si sve to slikao. bolje da turi neku sliku uz but guza,sise,,sta je vec... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je slika gde si ti na motoru, pri brzini od bar 100 na sat, a da se vidi ceo motor i ti na njemu, ali da si sve to slikao. bolje da turi neku sliku uz but guza,sise,,sta je vec... ;D ;D ;D ;D tebe covek pusti samog na 5 min i ti se odmah vratis na staro, merkas muskarce, to nije lepo da radis ovde, za to postoje posebni sajtovi i literatura ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ko vodi u ovom dvoboju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ko vodi u ovom dvoboju? a ti bi da ti prepricamo, ne moze, moras sam da procitas i zakljucis naravno mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ko vodi u ovom dvoboju? a ti bi da ti prepricamo, ne moze, moras sam da procitas i zakljucis naravno mi! eto odgovorio ti gosa, ST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno,i ja svasta pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno,i ja svasta pitam. vi jedimo mozete da vodite u klikerima ili bocanju, a i to je diskutabilno gde su slike, prozivate, a posle nista, prazno, samo po neki pokusaj saljivog komentara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo su slike od pre 100 godina . Sam si rekao da je motor tad bio presao samo nekoliko hiljada km. Nego da te pitam nesto drugo. Koliko si placao prevoz motora zeleznicom do Francuske? ;D Ocu da posaljem neki paket tamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo su slike od pre 100 godina . Sam si rekao da je motor tad bio presao samo nekoliko hiljada km. Nego da te pitam nesto drugo. Koliko si placao prevoz motora zeleznicom do Francuske? ;D Ocu da posaljem neki paket tamo ;D to su slike iz 2007, 08 i 09, gde su vase, vek nije bitan, samo postavite nesto, ali vase, ne tudje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...