dynobor 56 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ste i vi culi za ove dve budale iz Argentine koji su zajedno sa psetom opalili 140.000 km i obisli 40 zemalja sveta. Uglavnom su prosijacili, bili su i u Rumuniji. Licno se ne slazem sa tim nacinom putovanja, da mi je malo manje casti mogao bih slicno pokusati. No, skroz van konteksta morlae - pogledajte na cemu su oni proputovali svet. Lici mi na Steneru malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 6, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha....zato i prose usput, sve ostalo potrošili na redovnu (dnevnu) zamenu delova i dolivanje ulja Zeznuli se ljudi, da su krenuli sa ST-om, bar bi za leba imali . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan najpre su hteli na ST, ali je ker odbio , hteo je jedino na AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 6, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kažu kolege, da je to "pasji život", mislim sa AT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, koliko vas ima - koliko stenerasa i koliko trafikanaca? U Temisvaru imamo 9 trafikanca, 3 stenerasa od kojih svo troje nepoznati nama i nekih 8-9 transalpasha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 6, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanaca ima dosta, ima dosta i vozaca Tenera, a Tenera u delovima i gajbicama bar duplo vishe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanaca ima dosta, ima dosta i vozaca Tenera, a Tenera u delovima i gajbicama bar duplo vishe Mojne da me teraš da tražim onu sliku sa Zlatibora ili gde smo već bili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 6, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanaca ima dosta, ima dosta i vozaca Tenera, a Tenera u delovima i gajbicama bar duplo vishe Mojne da me teraš da tražim onu sliku sa Zlatibora ili gde smo već bili.... Mislish onu kad si radio generalnu? A ne, ne .. to nije bilo na Zlatiboru .. To je bilo na koliko? 40.000k? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 6, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 40.000 za malu teneru je MNOGOOOoooooooooo!!! Kako si je održavao, Češe? Sipao si isključivo visokokvalitetno maslinovo ulje? I benzin za ZIPPO? :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 7, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 40.000 za malu teneru je MNOGOOOoooooooooo!!! Kako si je održavao, Češe? Sipao si isključivo visokokvalitetno maslinovo ulje? I benzin za ZIPPO? :D :D SieraLeonac, ćuti kad ne znaš... Hitmanova Afrika je bila na gajbi čini mi se Jelen piva :D to je ona kategorija "redovnog održavanja" :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 7, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bila je na gajbi ali mu se valjda samo ćopava pokvarila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan 40.000 za malu teneru je MNOGOOOoooooooooo!!! Kako si je održavao, Češe? Sipao si isključivo visokokvalitetno maslinovo ulje? I benzin za ZIPPO? :D :D SieraLeonac, ćuti kad ne znaš... Hitmanova Afrika je bila na gajbi čini mi se Jelen piva :D to je ona kategorija "redovnog održavanja" :P napravi razliku izmedju NA GABJI i U GAJBI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 7, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, Goso, e nek` si im rek`o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 7, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Popsya danas ni u retrovizoru nisam video... Toliko o tim brzim motorima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 8, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsya danas ni u retrovizoru nisam video... Toliko o tim brzim motorima! ccccc to sto si ti bolji i ludji vozac od mene ne govori nista o motoru cekaj da ja jos smrsam pa cu moci lakse da se provlacim a i da sirenu opravim... bez nje sam sporiji 80% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano April 8, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Popsya danas ni u retrovizoru nisam video... Toliko o tim brzim motorima! ccccc to sto si ti bolji i ludji vozac od mene ne govori nista o motoru cekaj da ja jos smrsam pa cu moci lakse da se provlacim a i da sirenu opravim... bez nje sam sporiji 80% Ima li nesto na vasim slotijama da ne podleze tom glagolu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 8, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Popsya danas ni u retrovizoru nisam video... Toliko o tim brzim motorima! ccccc to sto si ti bolji i ludji vozac od mene ne govori nista o motoru cekaj da ja jos smrsam pa cu moci lakse da se provlacim a i da sirenu opravim... bez nje sam sporiji 80% ...da je babi q bila bi deda!!! :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro, djaci. Je l to pleonazam kad kazem: kupujem "jeftinu steneru"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 9, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro, djaci. Je l to pleonazam kad kazem: kupujem "jeftinu steneru"? nije, jer je i 100e skupo za steneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kakvi ste penzioneri... mislite pošto rano ustajete da niko ne prati... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan jeste l vidli ovo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 9, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan nesmo mi penzosi nego radnicka klasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 9, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha , dobar marketing, vi sa AT ste gori od masona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pero, evo nasao sam ti onu belu trafiku, decko je sila, al zato vidi ga sta jede... samo muda od stenrasa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...