zextreme 1283 Napisano Octobar 27, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Idu samo oni koji imaju vozacku dozvolu!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 27, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i sta sad.. jel idemo, kad idemo i zasto idemo? mozhemo u nedelju, 9 ujutru, omv pa ibarska ili omv ada pa preko uba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Idu samo oni koji imaju vozacku dozvolu!!!!! Ovo je bolelo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 27, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Idu samo oni koji imaju vozacku dozvolu!!!!! Ovo je bolelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ako zaustave..ja produzavam vi stajete 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, a koju gumu da kupim :D Zadnji anakin2 mi je slikovan, pa ako ima neko neki preeeeedlog... šta ima da se nabavi na brzinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 27, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan E, a koju gumu da kupim :D Zadnji anakin2 mi je slikovan, pa ako ima neko neki preeeeedlog... šta ima da se nabavi na brzinu? Na brzinu...verovatno imas kod Baneta Hajdesad,i u Ryu mozda t63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 27, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan E, a koju gumu da kupim :D Zadnji anakin2 mi je slikovan, pa ako ima neko neki preeeeedlog... šta ima da se nabavi na brzinu? mozhda 0641420127 djavola da zovesh da vidish... on ima brdo guma uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Češe, ne fantaziraj mnogo već zovi Baneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 27, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je T63 ZADNJA kod Baneta ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 27, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal Bane ima t63 ,u Ryi..Ryu motors ili kako vec,u Zemunu,zadnja je oko 8500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bane ima "ajdesad", ne znam da li drži i t63... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa kapetanom i predsednikom afričke sekte idu li i oni? Kapetan-kepo Prešednik-jager Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuu, kakva počast! PREŠJEDNIK?? Ne idem ovaj put, nikako da nabavim zaptivače. Dekintacija me jebe ali BAŠ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E u peršun, baš sam se ponadao. Čuj, ti onda prešedni na onu manju ragu, pa u pohode, nije ona toliko skupa za vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 27, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako se pegla u nedelju,idem i ja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nedelja u pitanju i ja cu da se zapljunem... Dolazim i ja, samo mi javite otprilike u koje doba cete biti na Ravnoj gori ili na Divcibarama da znam da vas cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa kapetanom i predsednikom afričke sekte idu li i oni? Kapetan-kepo Prešednik-jager U nedelju imam obaveze,, a u subotu bih i nekako mogao da se organizujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 28, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan zvao me rade juche, nedelja, 9 ujutru na omv pa ibarska.. stizhemo valjda do 11 na ravnu goru... a posle, ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan zvao me rade juche, nedelja, 9 ujutru na omv pa ibarska.. stizhemo valjda do 11 na ravnu goru... a posle, ko zna znam ja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan malo blizi datum 29. novembar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 28, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pusticu suzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pusticu suzu nedaj se Ines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 28, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan malo blizi datum 29. novembar al padaju ove afrike...ko kule.. a i vidim zasto tolko prelaze ...vise se guraju po terenu nego sto se voze nego da se pridruzim i ja uskoro sa nekom masinom..ali malo laksom za taj vas teren... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, ti lepo da uzmeš neki APN4 i staviše čepove.... To je taman za tebe Nisi ti ni za ST, a kamoli za AT :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...