edyy 0 Napisano Jun 6, 2014 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali mi neko moze reci sta bi moglo biti da zvezka n amsini nesto ali smao dok je hladan tj.kad ga tek upalim nesto zvecka i nakon izvjesnog vremena prestane da se to vuje. Imali iko ideju da mi kaze sta bi moglo biti i odakle da krenem sa gledanjem,ja sam pokuco malo pratit gdje zvecka i meni se cini da zvecka gdje je lamela onaj poklopac od lamele tj.gdje se sipa ulje(tu negdje) Hvala unaprijed na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Jun 6, 2014 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan razvodni lanac i spaner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti razvodni lanac i spaner, sto rece kolega. A ako se cuje oko lamele, moze biti i korpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijeltot 0 Napisano Avgust 22, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan najverovatnije korpa! reci mi dali znas nekog ko ima regler za yamahu fzr 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...