NicolaS 665 Napisano Jun 1, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu XJ 600 N, motor je 1992 godiste, uvezen je iz Svajcarske u Srbiju i registrovan je na 25 Kw sto je pogodno za osobe koje imaju ogranicenje A kategorije. Registracija vazi maltene celu godinu, tacnije do 4 meseca 2015 godine. Ja sam vlasnik motora te se vodi na mene i motor je garaziran. Motor ima 4 cilindra, vazduhom je hladjen i jako se lepo vozi, ima otvoren auspuh koji mu daje fin i rezak zvuk. Bele je boje sa kombinacijom crvenog rama i par crnih detalja kao npr cep rezervoara, deo izmedju stapova na blatobranu, itd... Pred pocetak sezone zamenjeni su semerinzi prednje viljuske kao i ulje u njima, motorno ulje sa filterom, vazdusni filter, ocisceni su karburatori i ceo sistem dovoda goriva u iste, lamele kvacila kao i jedan jezaj, stavljena je nova prednja guma Heidenau K68, zadnja je jos ok ima dosta šare i nije tvrda, ima Xenon ugradjen i jos par estetskih ulepsavanja kao sto su manji "karbon" migavci napred, Puig vizir itd... Lanac i lancanici su u korektnom stanju i mogu jos dosta da se voze, lanac nije neravnomerno istegnut, ima jos mesta za spanovanje, ja sam ga mazao uljem a ne sprejevima, na svako trece mazanje ide i pranje istog. E sad, potrosnja goriva, na otvorenom je malo jace od 4 litre a u gradu (Beogradu) je oko 5, zavisi od guzve i samog temperamenta vozaca. Kilometraza raste svaki dan jer motor vozim svakodnevno kako je doslo lepse vreme, na satu pise 29283km. Da napomenem, motor na slikama nije opran i slikan je nakon voznje do Smedereva i nazad. Sto se tice zamena, moguce su prvenstveno za enduro motor zbog moje visine i gradje ali ponudite sta imate najvise bih voleo TDM 850, SuperTeneru 750 i slicno. Doplata je moguca i sa vase i sa moje strane, moze i "glava za glavu", sve kombinacije su otvorene. Motor se nalazi u Beogradu i moze se pogledati po dogovoru, moze poziv, SMS, PP Cena za drugare forumase je 1000e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1296 Napisano Jun 10, 2014 MZ Rider, 4149 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje, za vlasnika ovog motora, ako je to tak koji sam danas video u Vojvode Stepe oko 13:30 jesi OK covece?? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jun 12, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan e,nemogu da verujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...