symon 144 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupim klincu skuter i vrlo uzan izbor se sveo na Kymco Agiliti valjda se ovako pise pa molim cenjeni auditorijum da iznese svoja iskustva tj. za i protiv. Unapred hvala. Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 50 ili 125?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan 50 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E jbg... Imam test iz prve ruke za 125 ali za 50 nemam... Ako vam neshto znachi okachiccu za 125! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je klinac mlad i neiživljen ovo ti je idealno rešenje. Prvo, što se tiče Kymco-a sve pohvale, uz redovno odrzavanje nećes imati problema, motori su skroz ok, povoljni, ima servisa, ima delova...Veoma blizu Evropskim proizvodjačima ali jeftiniji. Sto se tiče ovog modela...Rekao sam da je oličan ako je mali neiživljen iz sledećeg razloga: 50 kuba a 4t motor, to ti je poprilično mrtvo...Znaci male su šanse da ce da divlja sa njim...Top speed ne verujem da moze da pregura 60, ali, da naglasim, nisam probao.Sa druge strane, taj motor ce biti veoma pouzdan i ekonomičan...Estetski i nije nesto ali to je vozilo za prevoz od mesta A do mesta B, nije to neki nabrijani sportski skuter, od njega se traži da bude jednostavan i jeftin...I upravo to jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan ja imam takav skuter i mogu reci da je odlican.motor je iz tajvana nije kineski a sam agregat je na nivou honde to sam procitao u moto pulsu,oni su ga testirali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan U principu svi proizvodjači sa Istoka (naravno osim Japanaca) rade svoje modele po licenci velike Japanske četvorke...Ovi izgustiraju nešto, onda to prodaju Čajnezima, i ostalima (nem`o opet da me psujete da sam strpao Kymco u isti koš sa onom Kineskom bandom ) i onda se to štancuje, po povoljnijoj ceni...Ja imam kuci jednog ADLY-ja iz 93 godine, čist Kinac, unutra mašina po Hondinoj licenci, znači ta šema traje već godinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 8, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Kymco Agility 50 proslog leta, mali skuter , cetvorotaktna masina vrlo pouzdana, lep zvuk za razliku od dvotaktnih zujalica, jako upravljiv i odlican za gradsku voznju, ekonomican u svakom pogledu, skoro da ulaganja i nema . Maksimalna brzina oko 50 km/h (nema skidanja blokada). Zadnje sediste se moze podici uspravno i sluziti kao naslon vozacu ili spustiti kada se vozi suvozac-ica. ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da, to sa naslonom je extra fora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce za poznavaoce tematike. Pošto Agility 50 ima sedište i nogostupe za suvozača, da li je moguća registracija za dve osobe,tj. da li ih ima registrovanih za dvoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 19, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Odakle izvadi ovu temu Ako nije uradjena registracija onda mora da pise na uvoznom papiru na koliko ljudi se skuter registruje, a ako je vec uradjena taj podatak mislim da ti pisu na tehnickom pregledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 29, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da pise u dokumentaciji, po novom zakonu moped je za jednog. Registrovace ti ga za jednog. Usmeno, rekose da ce na ulici tolerisati dvoje na mopedu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1749 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan To "usmeno"možeš da okačiš mačku o rep.Sine pa jel vidiš da nas j.....kako im se digne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan To "usmeno"možeš da okačiš mačku o rep.Sine pa jel vidiš da nas j.....kako im se digne! Slazem se. Od "usmenog" samo boli novcanik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...