floyd 473 Napisano Jun 29, 2014 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tužna vest. Često sam ga viđao na skupovima još 90-ih godina. Stari bajker koji je živeo za ovaj naš hobi. Zbogom Rendi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam počastvovan što sam ga upoznao prošle godine u njegovom kampu u Trnavi. Velika je stvar bila poznavati ga. Anka, dete, budi srećna što si odrastala pored ovakvog oca. Žao mi ga kao najrodjenijeg. Neka su mu široki putevi nebeski. Slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Novembar 12, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan U subotu 15.11.2014 u 12h na novom groblju u Niskoj Banji davacemo sestomesecni pomen nasem Bozidaru Veljkovic Rendiju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...