Klaške 7 Napisano Maj 18, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xt660z Tenere, Suzuki DRZ 400E Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam iz Amerike uvezenu Yamahu xvs 950 midnight star. Kada je upaljen motor gori oboreno svetlo fara ali i pokazivaci pravca, migavci,konstantno sa prednje strane (kao pozicija) u narandzastoj boji. Isti pokazivaci, migavci, tj svetla sluze kao trepcuca kada se da komanda na prekidacu za skretanje. Pitanje da li je to dozvoljeno kod nas, znam da svetla napred moraju biti bele boje ali dodatna dva svetla narandzaste boje...? Da li je to dozvoljeno? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Maj 18, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan U sustini nije dozvoljeno, ima upravilima o tehnickom pregledu detaljnije ali pricao sam sa par drugara koji to imaju na motorima i autima i niko ih nije cimao zbog toga ali nikad se nezna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaške 7 Napisano Maj 18, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xt660z Tenere, Suzuki DRZ 400E Prijavi odgovor kao problematičan hvala za brzi odgovor. Bas me interesuje da li jeova mogucnost migavaca, da rade kao stalna poziciona svetla, ukinuta na novim Yamaha xvs 950 koji se prodaju ovde u Srbiji? da li to neko zna ili video na motorima kupljenim u Srbiji od ovlascenih prodavaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 18, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako su za nase tj. Evropsko trziste onda migavci ne rade kao dodatne pozicije, mislim da je to kod amera obavezno...ako se ne varam to se moze nazvati gabaritnim svetlima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Maj 18, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Kod Amera je obavezno da pored pozicionih farova svete i migavci, a prilikom skretanja isti trepću, kod nas osim glavnog fara koji treba da je bele boje ne bismo u teoriji trebali imati nikakve druge boje farova-u praksi te manje više niko ne pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaške 7 Napisano Maj 19, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xt660z Tenere, Suzuki DRZ 400E Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala puno! Znaci vozim pa sta bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Maj 19, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi ti to tako, ako je kod Amera....uvesce i kod nas pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...