ZmajZZ 11 Napisano Maj 2, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sva srca junacka,bajkerska! Moje ime je Zorica,oni sto me dobro znaju zovu me Zmaj,otuda i ovo ime...ZZzmaj.Iz Cacka sam,vaspitac po profesiji a po srcu - bajker.Zivot me je odveo u nekom pravcu(rat,dugo godina na zapadu),ali sada je vreme da se vratim sebi,svojoj prvoj ljubavi - motoru.trenutno sam u odabiru,izboru,kupovini solidne masinice za sebe.Svaki vas predlog,sugestija,ponuda ..je vise nego dobrodosla.Upoznacemo se,druziti na skupovima...da ,tamo je jos jedna moja velika ljubav - muzika,dobra svirka...Toliko o meni,od mene,za sada a vama svu srecu gde god da krenuli,junaci!! <3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da si živa i zdrava Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla na forum bajkerko ....naćiće se već neki motor.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Maj 2, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan cao Zorice, sta se radi u Cacku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZmajZZ 11 Napisano Maj 7, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Milutko: Skup za vikend,samo da vreme posluzi i da deda ode kuci hahahaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dvostrukoj kolegici, bajkerici i odgojiteljici. nadam se da si u predškolskom odgoju a ne kao ja zakopan u maloljetnickoj delikvenciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 7, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmaki 6 Napisano Maj 7, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Runner 200 vxr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZmajZZ 11 Napisano Maj 7, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Mile,jesam u predskolskom programu.Pozdrav,kolega:) Pozdrav i ostalima,hvala na prijemu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...