Djomla199 569 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju nov sa etiketom kačket Valentino Rossi 46 Cena: 25 eur Tel.069/588-9800 ili pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano April 21, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta sve Kinezi nece napraviti... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 569 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Šta sad nije iz Kine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7935 Napisano April 21, 2014 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Šta sad nije iz Kine Tvoja cena 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta sad nije iz Kine Tvoja cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 569 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne odgovara, možete ovde naručiti,to je original iz Kine http://www.vr46.it/i...ellini.html?p=1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za miniranjem oglasa, isti takav monster kacket imam i ja. 30e je, mozda i jeste pravljen u Kini, ali svakako ne izgleda tako. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 22, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Čovek ima nešto na prodaju ima pravo da to ceni koliko mu volja. A vi kupite ili nemojte. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7935 Napisano April 23, 2014 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam dao odgovor sta nije iz Kine, nije bila namera da se minira oglas a ako se tako shvatilo onda se izvinjavam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim razlog zasto se neko ljuti kada se komentarise cena, ipak je ovo forum, zar ne? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 24, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Koga ne mrzi da čeka 3-4 nedelje....i nije gadljiv na kopije http://www.aliexpress.com/item/Free-shiping-Wholesale-rossi-46-embroidery-baseball-cap-hat-motorcycle-racing-cap-VR46-sport-baseball-4/1207163996.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde treba staviti oglas kada nesto Ne zelis da prodas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 569 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ovde treba staviti oglas kada nesto Ne zelis da prodas U pravu si ,ne znam što je problem pogledati oglas i ako ti se ne sviđa zatvoriš,i ideš dalje.Ja nikom,nikad nisam komentarisao,minirao nijedan oglas ili bilo šta, ali očigledno da ima dokonih ljudi koji ma je i suviše dosadno u životu.Ako ti se ne sviđa moj oglas,nemoj ga gledati,ako želiš da komentarišeš,otvori novi topic pod ostalo pa tamo komentariši.Nije samo moj oglas u pitanju.Trebali bi urednici ovog foruma da se malo pozabave ovom temom,Pozz svim bajkerima dobre volje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...