sashac 8204 Napisano April 18, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi dva crash pada,ali ne koji se srafe,vec koji imaju metalni stezac za oko crash bara.Crne boje,ili srebrne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je to majketi i za koji ti motor trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 18, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan za moj vx,napred imam crash bar,pa bih namontirao na sipku jos dodatni crash pad,ali ne da busim bar,vec da sa stezacem stegnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mozhe neka slika toga ili bar skica, interesuje me kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 18, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Rece mi seba,da coperasi stavljaju na roll barove.Jednostavno sa prstenastim nosacem,nisam ni ja video,a sad kad trazim po netu,ne mogu da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1619 Napisano April 18, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Imas ih u louisu , oprema za copere ,cena 25 evra za par. Pozdrav. Rece mi seba,da coperasi stavljaju na roll barove.Jednostavno sa prstenastim nosacem,nisam ni ja video,a sad kad trazim po netu,ne mogu da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ja lepo shvatio ti na motoru imas rol barove-sipku koja stiti motor pa bi na to jos da dodas dva slajdera.Skoro je Goran na BMW650 na rol barove gde je bilo najpametnije dovario malu metalnu,trouglastu plocicu samo koliko moze da se postavi slajder.Na toj plocici probusio rupu i postavio moja dva slajdera i to izgleda odlicno i funkcionalno je.Da busis svoju sipku to je los potez,slabis sipku.Ja nisam video slajder koji se kaci selnom i ako ima taj ti nece zastiti motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...