grof 624 Napisano Februar 5, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Zovite sl. put i mene. Ja sam ko slon kad neko kaže ajmo ja odmah krenem. A nedeljna vožnja mi je propala jer sam čekao da djeneral vrati bratu motor pa da idemo da se vozmo. ubr dan ranije smo djeneralov brat i moja malenkost bili u bg. NE IĆI starim putem iz ns u bg ni slučajno bubrezi nam otpali od Čortanovaca do Inđije. Svakako lepa vožnja momci i lep putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Februar 5, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Nekako nisam hteo da spominjem kako mi je 03.02. rodjendan, rekoh sebi sto gnjaviti ljude sa tim , a s obzirom da je meni dan prosao kako sam samo pozeleti mogao onda cenim i nije bilo potrebe. Ovako sam dan proveo sa dobrim momcima i na dobar nacin ;D ;D ;D NE čašćavanje za rođus ne zastareva kao ni najteži zločini... moraćeš to da ispraviš Dejo Jednim čajem (znaš koji pijem ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zovite sl. put i mene. Ja sam ko slon kad neko kaže ajmo ja odmah krenem. A nedeljna vožnja mi je propala jer sam čekao da djeneral vrati bratu motor pa da idemo da se vozmo. ubr dan ranije smo djeneralov brat i moja malenkost bili u bg. NE IĆI starim putem iz ns u bg ni slučajno bubrezi nam otpali od Čortanovaca do Inđije. Svakako lepa vožnja momci i lep putopis. Pozdrav Grofe, lepa bila i vasa voznjica samo da mi niste u subotu dolazili da mi stajete na muku. Ja na poslu ceo dan a vi tako...neka, neka...sledeci put cu da mu konfiskujem motor pa se vi vracajte deleci to tvoje sediste Vec mi se popeo na glavu za subotu za Horgos...nije mu dosta sto ja radim ceo dan u nedelju pa ce jos i subotu da mi zakine. Nesto mi se javlja da cete opet" deliti tvoje sediste Nekako nisam hteo da spominjem kako mi je 03.02. rodjendan, rekoh sebi sto gnjaviti ljude sa tim , a s obzirom da je meni dan prosao kako sam samo pozeleti mogao onda cenim i nije bilo potrebe. Ovako sam dan proveo sa dobrim momcima i na dobar nacin ;D ;D ;D NE čašćavanje za rođus ne zastareva kao ni najteži zločini... moraćeš to da ispraviš Dejo Jednim čajem (znaš koji pijem ) Ako pijemo caj onda to znaci da se opet moramo smrznuti ko p.... Al ajd...kao da ti nije bilo dosta Cucemo se i dogovoriti, samo da se usklade sunce i slobodno vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan eee vi prolazili kroz moju varos.... a nas 4-5 sa foruma iz zr-a,ozbiljnih bajkera... ;D nema veze...cek malo da otopli pa kad mi zrenjaninci krenemo...svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Februar 6, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan @Markone: Onaj link koji si dao za Garmin MapSource je samo link na Update. Skinuo i pokrenuo instalaciju. On mi prijavi da Garmin MapSource ne postoji na mom racunaru od ranije, i prekine rad. To je kompletna instalacija ali ti treba i karta... Ispravio sam link, skineš SCG Route i uneseš kod koji sam dao i možeš da glediš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Februar 6, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ako pijemo caj onda to znaci da se opet moramo smrznuti ko p.... Al ajd...kao da ti nije bilo dosta Cucemo se i dogovoriti, samo da se usklade sunce i slobodno vreme He, he, he... Ima bata pantale, debele čarape i duks gaće spremne... još rukavice toplije i duže da obezbedim... pa ćemo čaj da pijemo iz zajebancije a ne potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...