aca-pn 6429 Napisano April 3, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem enduro jaknu Dainese -Corodura by Dupont -Vodonepropusna, disuca Gore-tex membrana -Dainese protektori na laktovima i ramenima - 5 spoljnih dzepova + 1 veliki sa zadnje strane jakne + 1 unutrasnji vodonepropusni -kopcanje napred ziperom + patent zatvaraci, lavirint zatvaranje sa prednje strane protiv ulaska vode -jakna ima postavu koja se skida Vise o jakni: http://www.motorcycle.com/products/dainese-europa-jacket-2646.html Jakna je nosena po celodnevnoj kisi, nikad kap nije pustila. Nosio sam je i na skijanju gde je ceo dan padala kisa, a mi da nam ne propadne dan skijali po toj kisi (ko skija zna kakvo je to natapanje). Svi moji drugovi bili mokri do gole koze, ja suv kao barut. Skoro da nema tragova nosenja, sem ivica kragne koja je od koze gde se malo skinula boja koze, ali to se ne primecuje dok se ne zagleda. Inace nigde nije oguljena i pocepana, svi ziperi i patenti rade. Broj na jakni je 50, ali je u stvari velicine 54 drugih proizvodjaca, odgovara za tezinu oko 80-95kg i visinu oko 175-190. Ja imam 87 kg 183 cm i taman mi je, cak mi je i malo komotna. Cena 150e tel. 064 255 96 26 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 4, 2014 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako bre Aco jakna koju platis 100e moze da kosta 150e posle tri godine nosenja? Prvi si kad treba da se spamuje necija tema ili oglas, bunis se ko grk u apsu stalno, nicija cena nije dobra.. I kako sad da se popisas tako po toj svojoj teoriji? Nemoj tako, sledi svoja pravila 29 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 4, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mislio je 50 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 4, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako bre Aco jakna koju platis 100e moze da kosta 150e posle tri godine nosenja? Prvi si kad treba da se spamuje necija tema ili oglas, bunis se ko grk u apsu stalno, nicija cena nije dobra.. I kako sad da se popisas tako po toj svojoj teoriji? Nemoj tako, sledi svoja pravila Sta da ti kazem, u kupovini vazi zakon ponude i traznje, tebi je bila hica za pare, zato si je prodao ispod cene. Meni nije, pa mogu da je oglasim po onoj ceni kojoj hocu. Sem toga cena nije fiksna, a i tvoj oglas je poceo sa cenom od 200e. Zadovoljan odgovorom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 4, 2014 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan prezadovoljan 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 7, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 130e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 9, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 110 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 26, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata. @ urosAT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...