Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, mojoj dragoj je bio rodjendan 27 marta. Red je bio da se ja pojavim na rodjendanu… lagano pakovanje … za zle jezike u koferima nisu delovi i ulje nego oprema za Maricu Sastanak u gradu pred polazak Karibik pizza gde sam sreo Marka Djurovica i spreman sam za polazak prva pauza kod matorog oraha, sredovecnog hrasta ili slicno… sledeci OMV, mokar kao miš... beži kišo sa autoputa... limun žut... proslava rođendana.... E sad kad smo već tu mogli bi malo da se švrljamo po kraju... zašto? pa zato što smo u mogućnos' Odlučujemo se da krenemo put Pirota koji je poznatiji kao prestonica Afrika Twin ili žargonski u Zmajevo gnezdo. Pred Pirotom zaustavljaju nas zbog miniranog puta kratka pauza... stižemo u selo Krupac gde nam je baza za ove aktivnosti Konj na pojilu... U šel not pas Diskoteque U međuvremenu smo kontaktirali Desert Foxa i on dolazi da nas pokupi Dolazimo do grada, čisto da čalabrcnemo nešto već je veče i nalazimo se sa ostalim Afrikancima grada Pirota i jedinom Super Tenerom u tom gradu 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina ST u Pirotu... za sada tradicije radi, malo mutnih slika Desert Fox i Acam AT & ST Pirot style Uveče je pao dogovor da idemo negde... meni su objašnjavali gde se šta nalazi, ali ja sam samo čuo vodopadi... Situacija je tako htela da u prvoj turi, od svih Pirotskih afrika bude samo jedna i čak 3 Super Tenere... jeste da su bila pojačanja iz Niša i Beograda.... ali molimo da uđe u zapisnik... :moto3: dolazimo do planinarskog doma iznad Pirota... Ovde smo pravili malu pauzu pa peglamo dalje... Moji umetnički radovi... Išli smo dokle smo mogli a ondak je moralo peške... mada... u svakom slučaju prolazimo pored vikendice Save Savanovića... mali mlin sa sve mlinskim kamenovima unutra Dolazimo do Rosinskih lonaca tj. klisure... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gorzy i Acam... Malo guššterisanja... Umetnički momenat 2 Mutna br 2 Retrospektiva... Pirati sa Lida I onda je neko rekao NE SMEŠ... Ko ne sme!!! Ko ne sme 2 E sad... posle ko ne sme trebalo se vratiti na pravu obalu, pošto su momci preskočili klanac... al ga je nemoguće preskočiti unazad... izbor... deblo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo i snimak ... i pored toga što sam prilikom prelaska čuo ono od Saše Popovića "i ide dalje, ide dalje..." uspeli su da predju ni malo naivan prelaz... Dobro bre, ja ti reko na vampira da se napraviš a ne na karakondžulu :P I stvarno smo se začudili da su neki ljudi zalepili znak da je zabranjeno prolaziti Afrikom Twin ovuda Dolazimo do Dojkinaca (valjda) gde postoji neki planinarski klub dom, gde nas je ekipa iz Pirota ugostila... naravno da se brojčana prednost sa početka dana brzo izgubila... na opštu radost... Dan je bio kao naručen... Jeste... Dojkinci su u pitanju Fenomenalna slika... Stižemo na drugu lokaciju... ne znam kako se zove taj vodopad... i to fenomenalnim offom... tvrda podloga popunjena barama... ko me imalo zna, već vidi uticaj takve podloge na mene Malo pozeraja 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E da... Tupavica vodopad... glup zaboravlja ali ako je pametan slika table Idemo peške preko betonskog mosta... kažui da se ovaj most pravi stalno iznova svake dve tri godine jel ga voda nekada odnese... Pešačenje... moj stari protivnik.. Ali vredi... I naravno kao deca na ekskurziji bez učiteljice... posle prvog divljenja ide proces istraživanja... i pentranja po klizavom kamenju... sve ono što su nam branili kada smo bili mali :P 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro vožnja je sigurno dobra za naš osećaj ravnoteže na klizavom terenu, jel iako očekivano, niko se nije izvrnuo u vodu... A da je bilo momenata, bilo je Vraćamo se do motora i idemo do drugog vodopada... kome isto ne znam ime... Stižemo do njega (nema table, slikao bi da ima)... i on isto izgleda fenomenalno... mutna br. 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e sada... od tolike silne vode, čovek ožedni... a jedino rešenje je pošteni offroad... izraz kao sa lanca pušteni bi bio izuzetno nedovoljan da opiše peglanje nazad ka kampu... enduro patike Prolaz kroz potok Čekaj, ima još :D Dolazimo do kampa, srećni, umorni i gladni... ali na vreme za... kloooooooooooooopu... Još jednom da iskoristim priliku da se PUUUUUUUUUUUNO ZAHVALIM ekipi iz Pirota, koja je fenomenalno organizovala celu priču :takoje: Nju stajl Povratak u Pirot... pauza kod planinarskog... A da ne bi sve bilo dosadno... a i da bi cicko moj shvatio sa kim ima posla... i pored toga sto sam već pozajmio 3 litra čorbe od Acam ostajem bez goriva na 800m od pumpe... kasnije objašnjenje... trenutno čekamo da mi se doture dva litra da dobacim do pumpe Mojoj radosti nema kraja... Klaker... ko ne zna šta je nema pojma šta je propustio... još u kombinaciji sa poslatičarnicom Pelivan... QQ.. ode moja voćna dijeta u q.. Jutro sledeće... Krupac Neki veprić je ovde stradao.. Nišava... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cicko & ja ... E ovo je Alva i još nešto i ide kao porcija, fenomenalno je ... al ja ne znam kako se to drugo zove ... u kombinaciji ga zovu špricer... valjda Eeeeee i ondak dolazimo do momenta koji ja odavno pamtim i priželjkujem... a to je PIROTSKI KAČAMAK:.. ako volite slatko upamtite da to tražite... to su kugle sladoleda prebačene preko šampuite i prelivene nečim... Boki i Desert fox Rastanak sa domaćinima... mi idemo lagano za Niš... prečicom :jee: Boki nas je ispratio domaćinski sa vrhunskim poklonom... njegovim domaćim vinom i domaćom rakijom... već u Nišu sam ostao bez pola rakije (tast je tast ) a drugu polovinu ćemo komisijski uništiti kad dođem u BGD . Tj samo ćemo da je omirišemo... svaka čast za rakiju.. zaslužuje da bude u mojoj enduro pljosci (a oni koji su se vozili sa mnom znaju koliko pazim na to koje je piće u pljosci za prvu pomoć) :takoje: Na pola negde smo odlučili da naša prečica ide preko Vlasinskog jezera... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Put preko Babusnice, Crne trave ka VLasinskom jezeru je kao izmisljen za voznju motorom... nema mnogo saobraćaja, asfalt odličan i sve krivina na krivinu... a priroda neverovatna... Naišli smo na tragove da su se neke afrike kretale ovim pravcem :D Ajde ne smaraj više sa tim fotografisanjem... Vlasinsko jezero... i naravno klaker... Mi smo posle preko autoputa pravac Niš... malo je duže nego magistralom iz Pirota u Niš ali mi mislimo da vredi.... Ovaj vikend je zaista bio fenomenalan, i ja ću iskoristiti priliku da se svima zahvalim na ovoj vožnji i da im se najavim u skorijoj budućnosti opet... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Mart 30, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy ulepsali ste moj rodjendan :-) Uvek ste dobrodosli, i uvek mi se javite kada dolazite.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Silni rodjendani a niko ih ne spomenu tamo. Ccc. Cekam najbolju fotku- macevanje tenerasa ( Popsija) i afrikanca podno vodopada. Kao zavrsna scena svakog paljevinskog filma i srz ST vs AT teme. Poz za sve ucesnike i jos jednom da se zahvalim domacinima na organizaciji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja Vladan 1 Napisano Mart 30, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: White waters juzno Zarkovo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pa nismo svi ni znali za rodjendane ali nije da se nije krkalo i zalivalo - sa klakeri A sto se tice macevanja izmedju mene i Popsija bilo naravno nereseno ( to ja naravno ono kao domacin;) i ima zasad samo 2 fotke na Africa Twin Serbia na blejsbuku a nadam se da je neko ufacio jos neku bolju pa ce uskoro da se pojavi, Nama je voznja i druzenje bilo ekstra pa drugari izvolte nam opet u goste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Mart 30, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skromnog doprinosa zadatoj temi. Po dogovoru se nasli na trgu i posle kraceg zadrzavanja i nabavke povorka je krenula. Primeticete da se rampa podigla i svi gas u glas. Posle 12km nailazimo na Pirotsko skijaliste "Planinarski dom", gde pravimo kracu "pus", a za ostale obicnu pauzu gde popsy trci i vere se po ogradama nebi li uslikao sto bolje fotografije.Krecemo dalje. Vecina odlucuje da ostave motore na beybednom mestu, a "neki" su terali dokle se moglo. U stilu "dalje neces moci" isprecio se kameni zid na sred livade. Iako je Popsy hteo da preskoci motorom ipak se odlucio da i on nastavi dalje pesaka. Posle par minuta(veoma iscrpljujuce setnje) stigli smo do Rosomackog grla, sto je ustvari jedan mali i uzan kanjon u kome se voda preliva iz rupe u rupu pa se mesto lokalno naziva Rosomacki lonci. Neki su se izlezavali a neki su morali da vide kako motor da popnu gore. Posto smo pronasli pobednika na pitanje KO NEMOZE i KO NEMOZE 2 problem se javio u njihovom povratku na pravu obalu reke. Resenje je pronadjeno nizvodno: Posle kraceg pesacenja ja sam se barem pitao kako cemo da izguramo popsijevu tarabu do puta jer se pojavila mogucnost da je nestalo benzina dok se vrteo po nekom zbunju. Kad zacudo upali masina iz prve i posle dva gazenja reke eto ga opet s nama. Krecemo putem prema prema Dojkincima gde nas vec cekaju neki koji su kasnije krenuli iz grada. Posle predaha veca ekipa krece put vodopada Tupavica, nekih 5km uzvodno. Popsiju se ekstrmno svidelo sto ima barica i potoka pa je na povratku zamolio lepsu polovinu da predje na drugi motor kako bi mogao da "divlja". Stigli na vodopad preko mostova i stabala i pocinje fotkanje do iznemoglosti. Neki su se klizali po kamenju a nekima je radjeno o glavi. Onda je AT vs ST bitka pocela, a pobednik jos nije odlucen. Povukli smo se sa poprista bitke i krenuli dalje u pustolovinu ka Draganovom viru. Usput jos barica, potocica i ocigledno negde pred kraj prekid snimanja. Par puta me Gorzy pitao sta to blinka na kacigi a danas vidim da imam pola sata snimak trave i jos pola sata snimljena desavanja u kampu. i par slicica: Zelim da se zahvalim svima koji su bili prisutni na odlicnom druzenju i izvanrednoj voznji. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je bio dobar provod a vidim i da Aca cuva moju bivsu masinu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Mart 30, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je bio dobar provod a vidim i da Aca cuva moju bivsu masinu . Ne sekiraj se uopste je ne teram kroz vodu i preko kamenja, ne ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Rosomački lonci, perverzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ovo ostavio ovako ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azikic 15 Napisano Mart 31, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Klasican enduro prelazak reke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 31, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kanjon...Rosomacki lonci...ludilo izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Mart 31, 2014 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prelepe slike , rosomacki lonci su mi definitivno na spisku ali , nemoj da se ljutis , u jednom od postova sam izbrojao 25 slika , poludim dok se sve ucita .... po meni 10 max po postu , lepse bi se citalo inace , prelepe slike , hvala ti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Lonci su vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Mart 31, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svim drugarima na prelepom druzenju.... Ocekujem slike sutra sa Kamenickog, cisto da zaokruzimo ovu "TAZBINA" epizodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Klasican enduro prelazak reke pa sta da ti kazem STENERASI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan da zli jezici ne kazu da su pirocanci cicije i da su ATvsST smrtni neprijatelji ali ipak mogu da nadju zajednicki jezik makar uz dobru sljivku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...