Alex018 415 Napisano Mart 25, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno stanje. Moguca zamena za jeftiniji motor-skuter ili auto. vise informacija na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Samo stavi cenu,da znaju ljudi sta znaci jeftinije . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Mart 25, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan 3500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Za sta si mislio da menjas?jel imas nesto konkretno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 25, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan U bas je lepo ocuvana diodica napisi nesto vise o motoru. Tipa kilometraza,sta je radjeno,gume itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 25, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan U bas je lepo ocuvana diodica napisi nesto vise o motoru. Tipa kilometraza,sta je radjeno,gume itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Mart 25, 2014 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sta si mislio da menjas?jel imas nesto konkretno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Mart 26, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kod mene 7 dana uzeo sam ga u neku trampu. Vozio ga tada 250km/h na auto putu. Gume bile lose, danas kupljene dve nove dunlop 25000din sa montazom. Ostalo stanje korektno, vidim po unutrasnjim plastikama da je klizao nekad i da su zakrpljene, ostalo za sada ok. Agregat perfektan, ne vuce ni u koju stranu. Inace vise sam ga kudio nego hvalio, ali vise volim da kazem korektno stanje. Registrovan jos mesec dana. Povukao sam ga sa svih oglasa, nek ostane samo ovde. Auto otpada u trampu. Moze samo neki street fight ili tako nesto u zamenu posto za sada tesko da cu imati vremena za dalja putovanja. Kilometraza pise 17000km. Ja licno ne verujem ali bivsi vlasnik mi kaze da je kod njega od 2007-me i da je mnogo malo vozen jer je imao dva motora a ovaj koristio samo po nekad. To je to. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Mart 26, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neki maxi skuter ali pre sam za varijantu motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 26, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Posten odgovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ok je skroz jako mi se svidja al je i cena dobra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Mart 26, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan To je realna cena u odnosu na groblja koja se prodaju veruj mi. Za kes naravno moguc dogovor ali do tada je ova "preventivna" cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 26, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Stavio si sve karte na sto, većina bi prećutala. Motor izgleda lepo, srećna prodaja. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sto se tice motora i svaka cast na iskrenosti...lep nema sta...srecna prodaja.... Ja imam f4 mozda bi menjao ali dosta jaka cena za moj dzep... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 11, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan istekla je registracija, motor je preveden na mene. u medjuvremenu mesec dana bio na farbanju i mogu da kazem da su sad perfektno sredjene sve sitnice koje su mi smetale. cena je na oglasima 3800e, ovde ostaje ista 3500, s lepom korekcijom za kes ali samo jos petnaestak dana jer putujem za inostranstvo pa ce tada biti povucen iz prodaje. sada je crne boje. slike sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 12, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 12, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cena svuda na 3200e. Svi su kupci, iskreno bas me briga sa kog foruma ili oglasnog sajta ce da se javi kupac. Povedite 44 majstora pre kupovine to vam je najbolja garancija. Ja sam napisao sve sta je i kako je. Broj samo za ozbiljne je 063 417 988. A komentari ovde koliko vam je volja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 12, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...