ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan imam dt-a , dacu ti i njega To bi bilo opasno po moj zivot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 17, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Možda sa vikend Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan javi mi moze subota pre podne, ili u nedelju sam kuci ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 17, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Subota je ok a I nedelja pre podne samo da nema kise Gde da dodjem Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan kise za vikend nece biti , cim udjes u temerin zovi me na 065 513 29 25 samo mi reci koji dan dolazis da se organizujem pa odemo do staze zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 18, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Možda sutra !? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan sutra pre podne jedino oko 4 idem na neki rodjendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam malo bio do staze, napravio koji kurg, srecom bilo je malo blata pa je bilo zabavnije Staza odlicno izgleda, vidi se da je cross ekipa iz Temerina odrzava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Druze malo sam se razbio na savskom nasipu možda sutra neću moći malo teško dišem rebra sam malo igruvao ali sam ok super je bilo vrlo sam zadovoljan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja 97 km Od toga 35 km po off roadu savski nasip blok 45 do Navijaticarski klub jutros 9 sati bolje je kasnije trava je jos oko 80 cm mnogo kaljuga traktorskih otisaka jako klizavo ne preporučujem da odete sami jako je teško izvuci ga ako se zaglavite dva pada drugi je bio neočekivan jer sam već izašao sa lošeg terena i bolniji verovatno cu morati odmoriti nekoliko dana boli kad udahnem pozdrav svima i srecno bilo Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan kise za vikend nece biti , cim udjes u temerin zovi me na 065 513 29 25 samo mi reci koji dan dolazis da se organizujem pa odemo do staze zajedno Razbio sam se danas možda neću moći sutra malo sam rebra nagnjechio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...