LuckeyST 0 Napisano Septembar 28, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot XR6 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da je radio normalno. Ali nisam ja jedini koji vozi taj motor pa da mogu da pratim sta se konstantno desava. Vozi ga i moja devojka a zene su sto se tice toga malo specificne, ne obracaju paznji na zvuk na to kako vuce ili bilo sta drugo samo sedne i vozi. Slike nisu identicne sa onog sajta kao proizvod uzivo i loseg su kvaliteta. Cdi je zaista dukati kao i magnet paljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkobrkicmx 0 Napisano Februar 6, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: cuprija Motocikl: apriliamx 2003 50cc kit 70cc Prijavi odgovor kao problematičan HITNO HITNO Imam problem sa apriliu mx 50cc2003 stavljen klip od 48.7 polini. Karburator PHBH28 DELLORTO MALOSSI izduv . Upalim motor radi 10 sekundi i ugasise i posle ga opet u palim i sve tako i moram uvek sa sprej da ga palim u cemu moze problem da bude unapred HVALA . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...